Zvezdu u Atini sačekala "apokalipsa"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.11.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s odradili su večernji trening pred sutrašnju utakmicu sa Olimpijakosom, a pri povratku u hotel imali su prilike da se uvere sa kakvom se elementarnom nepogodom suočavaju stanovnici Atine.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prigradska naselja i još neki delovi Atine pogođeni su u prethodna dva dana katastrofalnim poplavama. Elementarna nepogoda koja je pogodila grčku prestonicu do sada je odnela 15 života, a košarkaši Crvene zvezde mt:s uverili su se večeras koliko je situacija loša.

Direktor KK Crvena zvezda mt:s Davor Ristović postavio je na svoj tviter nalog kratak snimak sa "ulica" glavnog grada Grčke nastao prilikom povratka sa večernjeg treninga crveno-belih.

Izabranici Dušana Alimpijevića odradili su trening u "Dvorani Mira i Prijateljstva" koji je protekao bez problema, ali ih pri povratku u hotel sačekala šokantna slika.

Ulice Atine preplavljene su vodom tako da je protok vozila otežan.

Olimpijakos je saopštio da će pre početka sutrašnje utakmice biti održan minut ćutanja u čast stradalima u katastrofalnim poplavama.

Olimpijakos i Crvena zvezda sastaće se u petak od 20 časova u okviru 8. kola Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Šmigić
Friday, 17.11.2017
10:22

bojkot od strane navijaca dok se ne zahvali Alempijevicu na saradnji i dok igraci ispod svakog proseka nose zvezdin sveti dres,kao sto su Radicevic,jankovic,jovanovic,apic,davidovac...zivela Crvena Zvezda !!!!

avatar
Friday, 17.11.2017
13:08

Da vam nije Covica , ne bi imali ni to sto gledate... Tako da ticu i gledaj jos malo ..

avatar
Friday, 17.11.2017
00:36

Ima da izgube 20+ razlike, realno losi su ove sezone i sve vise ali realno od 8-10 pobeda ce biti iznenadjenje

avatar
RUSKI CAR
Friday, 17.11.2017
05:44

Pa ako je prošlogodišnja ekipa, koja je bila jaka kao zemlja, imala 16 pobeda, ove godine je i 8 pobeda vrhunski rezultat. Nadam se samo da nećemo biti u poslednje dve ekipe. Mada ko zna, ako nas krene neka ludačka sreća možda i dođemo do tog osmog mesta. Pomozi Bože.

avatar
Friday, 17.11.2017
14:04

prosle godine je bila cista sreca sto su imali tolko pobeda..prvenstveno jer protivnicki timovi su podcenili zvezdu!!! inace ralno nisu bili tolko dobri za tolko pobeda...

avatar
Goran_Ilic
Friday, 17.11.2017
10:18

nista specijalno sto ne znamo nisi rekao,ove godine tim nam ima anemiju,nema borbe uopste.