Zvižduci ne prijaju nikome, Džikić najavio igračke promene

Autor: Pavle Knežević
petak 09.11.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net

Nije lako Podgoričanima posle novog poraza...

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Budućnost nije uspela da dođe do prve pobede u Evroligi, zbog čega su se u Morači začuli i zvižduci. Trener Podgoričana Aleksandar Džikić kaže da nikome nije prijatno zbog toga, a najavio je i promene u timu.

"Svaka čast Žalgirisu, bili su agresivniji u drugom poluvremenu. Mi nismo imali konstantno dobre odgovore na tu njihovu agresiju. Promašili smo mnogo polaganja. Nakon toga je sve krenulo nizbrdo.

Nije prijatno ni igračima ni meni kada se suočite sa zvižducima. Razumem da su očekivanja velika, da ljudi očekuju mnogo. To je sve normalno, deo sporta. Protiv Panatinaikosa je bilo isto, ušli smo nesigurno, pravili banalne greške. To se dobro vidi", rekao je Džikić.

On je rekao da su igrači svesni svega, a najavio je i promene.

"Pokušavamo da rasteretimo igrače, svesni su oni pritiska, zaista im nije lako. Što se pojačanja tiče, biće vrlo brzo promena. Čeka nas Bar, moramo biti motivisani i fokusirani", rekao je Džikić.

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je njegov tim ispunio cilj, a to je pobeda.

"Najbitnije na ovakvim gostovanjima je da ostvarite pobedu, tako da smo izuzetno srećni zbog toga. Nismo odigrali najbolje, ova je bila jedna od najlošijih partija od starta evroligaške sezone.

Budućnost vas tera da odigrate lošije, to je slučaj sa svim rivalima od starta sezone protiv kojih su nastupili. Sveukupno, moramo razmišljati kako da popravimo neke stvari u igri, razgovaraću o tome sa igračima, ali pobeda je ono što je trenutno važno
", rekao je Šaras.

Piše: Marko Tufegdžić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.11.2018
02:13

Da li sada vidite moc Crvene Zvezde? Buducnost sudijskim odlukama pogurana do titule. Trebala bi da igra minimum 6 sezona da skupi pobeda koliko C.Zvezda u jednoj.