Abramoviča napadaju iz domovine, Čelsi ne može ni dana bez brige!

Autor: Stefan Matić
petak 29.01.2021.
13:00
Izvor: Sportske.net

Na potezu je Vlada VB i njen premijer.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Na "Stamford Bridžu" ne prestaju "tumbanja" i neizvesnost. 

Posle raskida saradnje sa Frenkom Lampardom i dolaska Tomasa Tuhela, klub je sada neposredno uključen u još jedan skandal. Ovog puta internacionalni.

Glavni opozicionar Vladimira Putina, Aleksej Navalnji, označio je Romana Abramoviča i Ališera Usmanova kao osobe od velikog značaja ruskom predsedniku. Abramovič je naravno predsednik Čelsija dok je Usmanov posle 11 godina u Arsenalu, odlučio da sarađuje sa Evertonom. 

Navalnji je u pritvoru od 17. januara kada se vratio iz Berlina u Moskvu, u Nemačkoj je bio na oporavku posle navodnog pokušaja atenata. Velika Britanija se zalaže za što pre puštanje Alekseja na slobodu. On je iz pritvora predao listu od osam imena koja su predsedniku Putinu itekako bitna pošto imaju svoj uticaj na Zapadu. 

U Vladi VB su već krenuli pozivi da se pređe sa reči na dela, to jest da se ljudi sa predatog spiska podvrgnu istrazi i eventualnom prekidu njihovih poslova u Engleskoj. Pomenuti biznismeni su kratko prokomentarisali kako tvrdnje protiv njih nemaju uporišta, te da su njihovi poslovi legitimni. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke