Ako je suditi po poslednjim mečevima, ovo su sedam otpisanih u Real Madridu!

Autor: Stefan Matić
petak 11.12.2020.
13:01
Izvor: Sportske.net

Zidan spreman da razmrda stvari.

EPA-EFE/Sergey Dolzhenko
EPA-EFE/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Real Madrid je uspeo da se kvalifikuje za eliminacionu fazu Lige šampiona i to kao prvi u svojoj grupi, iako su pred duelom sa Borusijom Menhengladbah bili na pragu eliminacije.

Sada ih čeka Madrilenjo, duel sa Atletiko Madridom je na programu sutra od 21 čas. Pre toga španski mediji donose 'spisak' otpisanih, na žalost među njima je i ime Luke Jovića.

Pored srpskog internacionalca oni koji bi uskoro mogli da traže nove sredinu jesu Lunin, Odriozola, Militao, Marselo, Isko i Marijano. Jović i Marijano su beležili minute, ali samo kada Benzema to nije mogao.

Za Iska postoji interesovanje iz Premijer lige, Anćeloti želi ponovnu saradnju sa Špancem. Posle ovog 'precrtavanja' Zidanov tim je sveden na svega sedamnaest igrača. Kurtoa, Karvahal, Varane, Ramos, Načo, Mendi, Kazemiro, Valverde, Modrić, Kros, Vaskez, Odegard, Rodrigo, Asensio, Azar, Vinisijus i Benzema će izneti većinu sezonu.

Ostaje da se vidi kako će proći januarski prelazni rok u Madridu, Perez mora kupuje tokom zime.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 11.12.2020
23:12

Realno izuzev Militaa, ostali su ionako višak... Isko je u očajnoj formi već više od godinu dana, a ostali ionako nisu pokazali ništa...

avatar
Provokator
Friday, 11.12.2020
15:02

Najprecenjeniji igraci: 1. Azar 2. Pogba 3. Englezi