Ako se nastavi sezona, Real će u finiš ući sa velikim pojačanjem!

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.05.2020.
16:59
Izvor: Sportske.net

Još uvek je neizvesno da li će se sezona nastaviti.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Španija je jedna od zemalja sa najvećim brojem slučajeva zaraženih koronavirusom, pa je još uvek veliko pitanje da li će se na vreme stvoriti uslovi za nastavak fudbalske sezone.

Jasno, klubovi bi da igraju, Ivan Rakitić veruje da je fudbal jako bitan i da vredi preduzeti određene rizike kako bi se sezona nastavila.

Stanje na tabeli je takvo da je Barsa uoči prekida bila prva sa dva boda više od Reala, jasno, ne bi bilo fer dodeliti tek tako Kataloncima titulu, jer je do kraja ostalo još 11 kola.

Ukoliko se stvore uslovi da se sezona završi na terenu, Real i Barsa bi nastavili veliku borbu za trofej, a Zinedin Zidan bi imao i veliko pojačanje.

Kako prenosi "AS" Eden Azar se odlično oporavlja od operacije desnog članka, koja je obavljena petog marta u Dalasu i biće spreman da pomogne ekipi ako se sezona nastavi, plan je da to bude u junu.

Belgijanac je počeo lagano da džogira pre par dana i već je radio sa loptom, što je kako navode jako važno za Azara, koji često voli sa svojom decom da igra fudbal u dvorištu svoje kuće u Madridu.

Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 02.05.2020
16:28

Na zalost ova situacija ce potrajati barem jos mesec i vise dana sto daje priliku da se u takmicarski pogon vrati i Asensio.Uz Azara i Asensia ekipa bi bila znatno jaca i kompletnija za napad na titulu.Ono sto me iskreno brine je i da ekipa dobije tih 2 nedelje o kojima se prica za pripremu koliko ce tim biti spreman i uigran na startu nastavka ali opet,kako nama tako i drugima.

avatar
Goran Stanojkov
Friday, 01.05.2020
18:39

Kako ova Barsa uvek osvaja I kada igra slabo osvajaju titulu Onda bi real bio prvi u Madridu I to je uspeh

avatar
Mirjevac
Friday, 01.05.2020
18:12

Valjda se oporavljaju ili su se vec oporavili, Suarez i Dembepe?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.05.2020
17:01

Takodje potpuno se oporavio i Marko Asensio...