Alaves pobedom u Vigu postao LIDER La Lige!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 19.10.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net

Fantastični tim Alavesa će biti lider, makar dok ostali ne odigraju svoje utakmice.

EPA-EFE/NACHO GALLEGO
EPA-EFE/NACHO GALLEGO

Povezane vesti

Nakon reprezentativne pauze, u prvom meču devetog kola, gosti odneli vrlo bitnu pobedu i makar će preko noći biti na prvom poziciji, slavili su rezultatom 0:1 (0:0).

Domaćin je bio duplo bolji na ovom meču, ali za razliku od njih, gosti su iskoristili jednu svoju izglednu priliku i to je bilo dovoljno da zabeleže novu pobedu, petu u ovom šampionatu.

Prvo poluvreme je završeno bez golova, domaćin je imao veću inicijativu, stvorili su nekoliko prilika, ali nisu uspeli da zatresu mrežu Alavesa.

Domaćin je nastavio sa inicijativom, ali onda je usledio šok. Gosti su izveli jednu fantastičnu akciju, odbrambeni igrač je poslao sjajnu dubinsku loptu, Lagardija je poslao oštru loptu u peterac Selte, gde se iznenađujuće naša sam Pina kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Do  kraja meča, Alaves se branio i uspeo je da zadrži prednost i da na taj način osvoji nova tri boda, ukupno 17 bodova iz 9 odigranih utakmica, a to znači da su oni novi lideru u španskom šampionatu. Iza njih je Sevilja, koja ima jedan bod manje i očekuje ih teško gostovanje Barseloni. Dovoljni pokazatelj koliko se španski velikani muče je to što je Alaves lider u prvenstvu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke