Alegri stao u zaštitu Ronalda

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 31.08.2018.
14:12
Izvor: Sportske.net

Dosta prašine se diglo nakon jučerašnje dodele nagrada.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Ronaldo je dobio dve nagrade sinoć, za najlepši gol i za najboljeg napadača, ali pošto nije bio prisutan, one će mu biti naknadno dodeljene.

Portugalac se nije pojavio na dodeli, jednostavno je rekao da nema vremena, pa su krenule brojne spekulacije zašto nije došao. Mnogi smatraju da je to zbog toga što je Modrić odneo najvredniju nagradu, italijanski mediji tvrde da je razlog meč protiv Parme koji je na programu u subotu, a pojedini misle da je to zbog "Zlatne lopte" i kako bi uspeo da što bolje odigra naredne utakmice. Pominje se da je možda želeo da izbegne susret sa Perezom kako bi izbegao bilo kakav konflikt.

Alegri je stao u zaštitu svog napadača.

"Normalno je da je Kristijano ljut nakon sezone kakvu je imao. To što nije bio prisutan je njegova lična odluka i treba je poštovati", rekao je trener Juventusa.

Mnogo prašine se podiglo oko Ronaldove odluke da ne dođe na ceremoniju, ali nadamo se da ga to neće ometi i da će pravi odgovor dati na terenu, možda baš protiv pomenute Parme, u subotu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 31.08.2018
18:12

gubi se lik nista nije napravio lupaš sad tu tih 15 golova,pa što onda nisi dao riberiju loptu nego si šutio uzeo i otišo u rupu ko miš nisi zaslužio 1 ,a ne koliko su ti naštelili

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 31.08.2018
17:01

srecan polazak u osnovnu skolu zelim xenonu,kondogbiji,hariju (iako je to jedan isti lik)

avatar
Raiola M.
Friday, 31.08.2018
16:03

U oravu je CR. Modrićev doprinos Realovom uspehu je minimalan. Ronaldo, Ramos i Navas su najzaslužniji od igrača Reala. Naravno, tu su i "delioci pravde".

avatar
Badr Hari
Friday, 31.08.2018
14:59

'Normalno je da je Kristijano ljut nakon sezone kakvu je imao'. :D I po tome je jedinstven - za njega sezona traje 90 minuta koliko i utakmica na kojoj je dao 2 gola Juveu, a za sve ostale sezona traje od avgusta do maja. :D

avatar
Rise up
Friday, 31.08.2018
14:51

Ne znam zasto se dize prasina oko toga. Nije se coveku dolazilo,ima pravo na to. Isto tako nema razloga da se iko ljuti jer nagradu za najboljeg igraca nije zasluzio, a nagradu za najlepsi gol je zasluzio i to je cela prica.

avatar
Di Stéfano
Friday, 31.08.2018
15:22

Lepo receno. Mora da dizu pompu oko svega

avatar
Raiola M.
Friday, 31.08.2018
16:07

A ko je zaslužio obzirom da je nagrada za najboljeg igrača evropskog klubskog fudbala? Modrić sigurno nije. Veći i odlučujući učinak imali su od njega Ronaldo, Ramos i Navas kad je u pitanju Real.