Alegri u problemima pred derbi s Milanom

Autor: Boban Filipović
sreda 18.11.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net

'Bjankonere' baš muče povrede na startu sezone, novi talas nevolja naišao je tokom reprezetnativnih obaveza nekolicine fudbalera italijanskog šampiona.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Iz Torina stiže potvrda da je nastup Điđija Bufona, Štefana Lihtštajnera i Marija Mandžukića pod znakom pitanja na predstojećem derbiju protiv Milana.

Bufon je osetio bol u butini tokom sinoćne prijateljke utakmice između Italije i Rumunije koja je završena remijem (2:2), a da li će iskusni golman moći da brani na utakmici sa 'Rosonerima' odlučiće Juveovi lekari.

Istu muku muči Lihtštajner, koji je zbog bola u butnom mišiću morao da izađe iz igre nakon samo 18 minuta igre na utakmici između Švajcarske i Austrije, koju su Helveti dobili kao gosti sa 2:1.

Na utakmici između Rusije i Hrvatske (1:3) Madžukić je izvrnuo članak i pitanje je da li će biti spreman.

Takođe, situacija nije najbolja ni sa Martinom Kaseresom koji se takođe požalio na bol u butnom mišiću na kvalifikacionoj utakmici za Mondijal u Rusiji između Urugvaja i Čilea (3:0), kao i sa Pablom Dibalom, koji je ušao sa klupe u prvoj pobedi Argentine u kvalifikacijama nad Kolumbijom u gostima (0:1).

Derbi 13. kola Serije A između Juventusa i Milana igra se u Torinu u subotu 21. novembra sa početkom u 20:45h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Saturday, 21.11.2015
02:42

Juve ima zamenu za svakog, tako da ovo nije problem, jedino malo Bufon, ali tu je Neto koji je veoma dobar golman..

avatar
CURVA SUD
Thursday, 19.11.2015
10:03

neka ne plaču juventini stalno, ni Milanu ne igraju Diego Lopez, Balotelli, Menez, Bertolaci, De Jong, a Bacca i Zapata se tek danas vraćaju iz Kolumbije gdje su odigrali dvije utakmice u pet dana...