Anćeloti je mogao da promeni Toreirinu sudbinu?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 28.08.2018.
21:09
Izvor: Sportske.net

Da li je Urugvajac pogrešio?

EPA/BALLESTEROS
EPA/BALLESTEROS

Povezane vesti

Niko ne zna šta tačno da očekuje od Arsenala u ovoj sezonu, započeli su sa dva poraza i jednom pobedom, ali rivali su bili Siti, Čelsi i Vest Hem, pa to i nije toliko loše, ali njihova igra, oni mogu svakome da daju gol, ali isto tako mogu uvek da prime, jer im odbrana u nekim trenucima pravi katastrofalne greške.

Toreirin agent je izjavio da je njegov igrač mogao vrlo lako da završi u Napoliju, samo da je malo ranije u klub stigao Karlo Anćeloti, on je taj koji bi doneo prevagu gde da nastavi karijeru.

Dvadesetdvogodišnji defanzivni vezista je očarao Evropu svojim partijama u Sampdoriji, pa su ovog Urugvajca želeli mnogi velikani, a među njima su i Arsenal i Napoli.

Toreira Insinje Napoli Sampdorija

"Napoli? Šteta što Anćeloti nije bio postavljen za trenera kada su pregovori sa Arsenalom bili u odmakloj fazi. On bi bio fantastičan mentor i trener za Toreiru, ali tada smo već praktično dogovorili sve sa Arsenalom. Da je posao sa Arsenalom propao, Napoli bi bio savršeno mesto za njega. Na kraju, londonski klub je zadovoljio sve naše zahteve, a čak su platili i 5 miliona više od iznosa otkupne klauzule. Premijer liga? On se adaptira odlično, i presrećan je što je u Arsenalu", rekao je Toreirin agent.

Da li bi on bio odlična zamena za Žoržinja u Napoliju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 28.08.2018
23:12

Ne bi bio odlicna zamena za Zorzinja jer nisu isti tip igraca. Svakako da bi bio odlicno pojacanje, ali ne i zamena za pleja.

avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 28.08.2018
22:39

Ovi agenti su zlo