Anćelotijev Everton samo do boda u Barnliju, raduje jedino Kalvert-Luinova forma

Autor: Aleksandar Golubović
subota 05.12.2020.
15:24
Izvor: Sportske.net

Klub sa Gudisona ostao na samo jednoj pobedi iz prethodnih šest utakmica.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Fudbaleri Evertona nisu uspeli da na drugom uzastopnom gostovanju dođu do pobede pošto su odigrali samo 1:1 na gostovanju Barnliju u uvodnom meču 11. kola Premijer lige.

Loši rezultati izabranika Karla Anćelotija nastavljeni su i ovog popodneva, pa u poslednjih šest kola znaju samo za jednu pobedu.

Počelo je veoma loše po liverpulski tim kada je Robi Brejdi na asistenciju Ešlija Vestvuda već u trećem minutu doveo Barnli u vođstvo.

Bio je to sjajan udarac van šesnaesterca, a Pikford nije imao šanse da ga ukroti.

Everton je već u uvodnim trenucima utakmice bio u zaostatku, a prvu veću priliku za izjednačenje propustio je Dominik Kalvert-Luin kada je u 14. minutu preslabo reagovao u kaznenom prostoru.

baner

Već u 27. minutu Anćeloti je morao da izvrši prvu izmenu kada je Fabijan Delf zbog povrede napustio teren, a u igru je ušao Andre Gomeš.

Kris Vude je u 41. minutu propustio lepu priliku da dovede Barnli do 2:0, kazna je usledila već u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Ričarilson je dodao loptu, a Kalvert-Luin ju je skrenuo u nebranjeni deo mreže za 1:1. Velika psihološka prednost za goste pred odlazak na odmor.

Već u 51. minutu Hames Rodrigez je zamalo doveo Everton do preokreta pošto je njegov sjajan udarac odbranio golman Barnlija.

Do kraja meča Vud je propustio priliku da udarcem glavom nakon kornera vrati prednost Barnliju.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke