Ankete kažu - izbori "nepotrebni", predsednik Barse već poznat i svi znamo šta to znači!

Autor: Milovan Longinov
petak 25.12.2020.
16:40
Izvor: Sportske.net

Niko ne može da mu se suprotstavi?

EPA-EFE/Zipi
EPA-EFE/Zipi

Povezane vesti

Izbori u Barseloni biće održani 24. januara, a prema istraživanjima pouzdanog Adrijana Sančeza, Đoan Laporta je apsolutni pobednik.

Pomenuti novinar je sproveo istraživanja, neki vid "tajne" ankete, a prema njegovim podacima, rezultati su prosto neverovatni.

Navodno, za Laportu je u ovom trenutku čak 78,1% "sosiosa", odnosno navijača, članova kluba sa pravom glasa. Njegov glavni rival Viktor Font ima tek oko 9,7% pristalica, dok ostali i gotovo nebitni nemaju više od 2,5%.

I do sada se znalo da je nepotrebno da se kandidaje čak osmorica kandidata kada će se trka voditi između Laporte i Fonta, ali je malo ko verovao da bivši predsednik uživa ovoliko poverenje.

Podsetimo, spekuliše se da bi Laporta želeo da obezbedi dolazak Halanda već na leto, te da bi mogao da ubedi Alabu da izabere Barselonu.

Takođe, nije tajna da su on i Mesi u odličnim odnosima i mnogi veruju da su navijači najviše zbog toga za Laportu, jer smatraju da kapiten mora da ostane u klubu po svaku cenu.

Navijačima je Laporta ostao u sećanju kao najbolji predsednik u istoriji kluba, pošto je od 2003. do 2010. pod njegovom palicom Barselona osvojila Evropu i svet, prvo sa Frankom Rajkardom, Ronaldinjom, Etoom, a kasnije svi znamo šta se desilo kada je imenovao Pepa Gvardiolu za trenera, na nagovor Johana Krojfa, umesto Žozea Murinja.

Čekamo 24. januar, ali izgleda da pobednika već imamo..

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 25.12.2020
18:59

Slazem se. Izbori su u potpunosti nepotrebni... Sve drzi u svojim rukama. Medije, novac, sve... Glavni igraci su njegovi, voljan je da im daje koliko god da traze. Time kupuje mir u svojoj okolini i kod gradjana koji su zaslepljeni i u strahu da nesto ne podje po losem. Prosto i jednostavno je iskljcena mogucnost da se bilo ko bilo gde pojavi i kaze sta ima da ponudi, da kaze koliko su lazne tj. moguce realizacije koje najavljuje. Infrastruktura se raspada, i ono sto planira da radi i sto je radio je fuserski posto je to sve potpuno nemoguce finansijski izdrzati. Jedino ako opet sve kao i do sada padne na pleca gradjana pa kroz poskipljenja i poreze oni ostvare njegove planove koji ce doci na naplatu kad tad. A na sve to plus pandemija koja sprecava bilo kakvu sansu da se pokaze koliko ljudi bar u glavnom gradu ne podrzava tu opciju!