Ansu Fati razočaran, jako loše vesti za Barsu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.02.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Ne miriše na dobro...

Povezane vesti

Ansu Fati definitivno neće biti spreman za osminu finala Lige šampiona, pošto se njegov oporavak od povrede kolena zakomplikovao.

Ovu vest danas je ekskluzivno preneo novinar Havi Migel, inače dopisnik lista As iz Katalonije i jedan od najpouzdanijih kada su u pitanju dešavanja na Kamp Nou.

On je otkrio da Fatijev oporavak teče znatno sporije i da on još uvek ne može da počne sa radom na terenu, jer mu koleno otiče pri svakom većem naporu. Ansu Fati je razočaran zbog razvoja situacije, očekivao je da će biti spreman za povratak u martu, ali prema novim prognozama moraće da produži rehabilitaciju za još nekoliko nedelja.

Čuveni doktor Ramon Kugat, najbolji specijalista za sve vrste ovakvih povreda, u svakodnevnom je kontaktu sa klupskim lekarima i lično je shvatio celu ovu situaciju, jer je povreda komplikovana i zahteva i posebne kombinacije terapija, prenosi Migel.

On dodaje da je Fati izuzetno  teško prihvatio ovakav razvoj situacije, pošto se nadao da će biti spreman za  revanš sa Pari Sen Žermenom 10. marta. 

Mladi 18-godišnji napadač je povredu doživeo na meču protiv Betisa 7. novembra, kada mu je prognozirana pauza od četiri meseca. 

Deluje da će biti barem pet, odnosno do aprila...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke