Arsenal bez sedmorice prvotimaca protiv Kelna!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.09.2017.
14:29
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti i za Crvenu Zvezdu, čini se da Arsen Venger neće "zapinjati" u grupnoj fazi Lige Evrope.

EPA/WU HONG
EPA/WU HONG

Povezane vesti

Kako prenosi "Gol", Arsen Venger je rešio da odmori čak sedam prvotimaca za predstojeći duel protiv Kelna u okviru grupne faze Lige Evrope.

Francuski stručnjak je rešen da odmori što veći broj igrača za duel petog kola Premijer lige protiv Čelsija, pa će tako na teren "Emiretjs" stadiona izvesti "šarenoliku" postavu.

U timu neće biti Mesuta Ozila, Aleksandrea Lakazeta, Petra Čeha, Lorana Kosielnog, Denija Velbeka, Erona Remzija i Granita Džake.

Što se tiče Ozila, prema poslednjim informacijama Nemac je odlučio da ne produži ugovor sa klubom, više o tome u nastavku.


Ipak, priliku da zaigraju protiv "Jarčeva" najverovatnije će dobiti Aleksis Sančez, Olivije Žiru i Ektor Beljerin, te je Arsenal i dalje apsolutni favorit protiv nemačke ekipe.

Treningu "Tobdžija" pred predstojeći duel u Ligi Evrope priključeni su i omladinici Ris Nelson, Edi Nketija i Džo Vilok, kao i talentovani Markus Mekgvejn.

Venger je izjavio da će njegova ekipa ozbiljno shvatiti takmičenje u Ligi Evrope, ali da je fokus i dalje Premijer liga.

"Ozbiljno ćemo shvatiti ovo takmičenje, ali je prioritet da se fokusiramo na Premijer ligu i kombinovanje ta dva takmičenja.

Onda ćemo u decembru videti, ali želimo makar da se kvalifikujemo za narednu fazu. Od četvrtka do nedelje ima malo vremena i moraću da razmislim o svemu. Ali moramo da dobijemo kod kuće jer znate kako je kada to ne uradite
", izjavio je Venger.

Utakmicu sa Kelnom propustiće i Fransis Kokelan, koji je doživeo povredu zadnje lože u pobedi nad Bornmutom, dok je van stroja još uvek i Santi Kazorla.

Podsetimo, u grupi sa Arsenalom i Kelnom nalaze se i Crvena Zvezda i BATE Borisov, koji će se u četvrtak sastati na "Rajku Mitiću".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 13.09.2017
15:52

uh ja napisa liga šampiona hahahahahha

avatar
Golzalo Higuain
Wednesday, 13.09.2017
15:52

eto sta je liga šampiona postala i onda vam krivo sto su promjenili format i napravili super ligu

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 13.09.2017
15:16

Da je pametan, uradio bi kao Murinjo prosle sezone..

avatar
Markic85
Wednesday, 13.09.2017
14:59

To im je jedina sansa da dodju do L.S.pored Chelsea, oba Mancestera, Liverpula, Totenhema koji je sve jaci... kako vidi da udje u prva 4, postace prosecna ekipa ukoliko ne promene nesto, mislim da je Profesor za penziju, predugo bez rezultata, svaka sezona gora od prethodne.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 13.09.2017
14:59

To je lose za Zvezdu jer ce Arsenal biti svakako prvi u grupi,a ne bi trebalo Keln da uzme bodove protiv Arsenala

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 13.09.2017
14:52

Baš super,da hi odmori za Londonsko Derbi 👌 ✔👏 👏

avatar
Kico14
Wednesday, 13.09.2017
14:48

Pazi raspravu kao da ga je nozem izbo haha,pritom nidje veze,pokazivao je samo sta se desilo. Ko to moze da zamjeru najboljem ikada?

avatar
juvenelcuore
Wednesday, 13.09.2017
14:46

što znaći da i ove godine ništa od važnijih trofeja neće osvojiti, šta ćeš, uvijek se bore za 2-3 mjesto...

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 13.09.2017
14:43

Nijedan engleski klub ne zapinje u le,tako da se ovo moze ocekivati do naredne runde..Ono sto mi nije jasno zasto timovi poput Evertona i Sotona ne zapnu i pokusaju nesto vise da urade u ovakvim takmicenjima kad je jasno da nikad nista nece osvojiti u PL

avatar
Luka Modric
Wednesday, 13.09.2017
17:14

Jer su englezi..nisu dovoljno jaki da osvoje pa je to natjecanje kao nebitno..jer jbga ipak je premier liga najjaca znas :)

avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 13.09.2017
20:05

Nmg tamo da ti odg. Svi nabrojani za 2 klase bolji od Ronalda. A Messi za 3 klase bolji. i Tacka. Nemam sta da komentarisem sa nekim ko ne vidi dalje od Penalda.

avatar
Adnan
Wednesday, 13.09.2017
17:50

Više novca dobiju ako budu visokorangirani u PL nego da igraju finale i da izgube,dok je bacanje svih karti na EL preriskantno za te klubove.