Arsenal doneo odluku oko Emerija, navijači predviđaju katastrofu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.11.2019.
10:39
Izvor: Sportske.net

Ništa od Luisa Enrikea, direktori uvereni u ispravnost svog izbora, iza svega se krije novac...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal je odlučio, Unaj Emeri će ostati do kraja sezone, osim u slučaju ako ne bude dramatičnog niza poraza.

Naime, posle pauze, Arsenal igra 11 mečeva do početka 2020. među njima su dueli sa Sitijem, Evertonom, Čelsijem i Junajtedom. Tu bi mogla da bude rešena sudbina Emerija, mada, ako klub bude bez bilo kakve šanse za Ligu šampiona, ne treba ga ni smenjivati, jer bi to samo izazvalo troškove.

Naime, postoji klauzula, iako je Španac potpisao trogodišnji ugovor, po kojoj mogu da ga smene nakon dve, uz minimalnu odštetu, ako ne izbori plasman u Ligu šampiona.

Realno, kako igra Arsenal, to je sada daleko.

Ko bi bili kandidati?

Prvi je ipak Mikel Arteta. On poznaje situaciju u klubu, ujedinio bi navijače, plus skupio je dosta iskustva uz Gvardiolu. Što se Luisa Enrikea tiče, sa njim je Raul Sanilehi razgovarao, ali posle porodične tragedije "Lućo" nije do leta spreman da se vrati u klub.

Igrači nisu zadovoljni Emerijem, dosta je problema u svlačionici, situacija sa Ozilom i Džakom ne pomaže. Neki igrači su razočarani konzervativnim i defanzivnim pristupom, drugi jer menadžer ima slabu komunikaciju sa fudbalerima.

U svakom slučaju, navijači su na nož dočekali odluku kluba da ostavi Emerija na klupi i upozoravaju da će klub doživeti katastrofu. Ali, kao da na "Emirejtsu" lagano otpisuju ovu sezonu i da će delovati tek za sledeću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 11.11.2019
17:07

Navodno 8 mil trosak.Zar nije bolje dati tih 8 miliona nego izgubiti 40 od LS?Tim racunam i 4 mesto koliko donosi u PL.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 11.11.2019
14:04

Super sto ostaje emeri u arsenalu, volim da gledam njihove navijace kako cmizdre da je on kriv za sve, ko da ne znaju kakvu krsinu imaju od tima

avatar
Ogist Kont
Monday, 11.11.2019
21:34

Aj kljun u svoj pasulj. Kad budeš imao nešto konstruktivno da kažeš, piši.

avatar
LFC*19
Monday, 11.11.2019
12:49

Koliko se prica o Arteti kao da je vrsni trener a ne pocetnik... Dvije godine Arteta Arteta...

avatar
Непобедиви
Monday, 11.11.2019
12:06

U Arsenalu se pribojavaju da im se ne dogodi scenario koji se dogodio i Mančesteru. Informacije iz kluba kazu da je uprava ohrabrena nastupom protiv Lestera i misle da ce Emeri uspeti da podigne ekipu. Iskreno sumnjam u to i mislim da je PL već otpisana ove sezone i da će sve karte za povratak u LS usmeriti na LE.

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 11.11.2019
17:07

Sta je ohrabrena jedan sut u okvir gola :D

avatar
Непобедиви
Tuesday, 12.11.2019
23:46

To je Ornstein preneo. Ne znam koliko pratis, ali on je najpouzdaniji novinar sto se tice Arsenala. Ni meni nije jasno sta je bilo ohrabljujuce. Cekamo kontru da bilo sta uradimo. Pritom, Emeri ima vremena do nove godine da sredi stvari. To su najnovije vesti.

avatar
StefanK
Monday, 11.11.2019
12:04

Mi kao da smo se naosvajali trofeja proslih sezona pa nema veze, jedna sezona manje vise..Strasno majke mi, taman sredis napad u totalu i krenuli da sredjuju odbranu, mi cemo da ostavimo ovog, nece da izbori LS, ono malo igraca sto vredi ce otici i sta onda? Opet kreces od nule, stvarno ne razumem ljude u upravi sta oni hoce i sta oni rade..A jos vise ove kvazi navijace koji znaju samo da pricaju na AFTV, a niko nista ne preduzima da boukotuje ili sta vec..Izgleda da dok ne dodje nov vlasnik i nova uprava dzaba sve, jedino ovaj Salnehi , ako sam dobro napisao, mi deluje kao neko ko bi odmah smenio ovog ali izgleda da lik ne moze sam da izdejstvuje tako nesto..Nisam se nadao da cemo da osvojimo ligu ove godine ali sam ocekivao bar da budemo u trci za top4 i LE, ali nista od toga ni ove godine..A najsmesnije je sto bi ovom platili kako se okrene, samo sto ce nas to sto cemo ga zadrzati i sto ce upropastiti sezonu kostati mnogo vise nego da smo ga otpustili vec sad..Muka mi je da ga vidim vise, iskreno...