Arsenal veruje u prolaz!

Autor: Janko Glavonjić
petak 27.02.2015.
10:22
Izvor: Sportske.net

Monako je napravio senzaciju na Emiratima, Arsenal je savladan sa 1:3. Ipak, Tobdžije nisu klonule duhom, imaju plan za prolaz dalje!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Čini se da je Arsenal potcenio Monako, koji je odigrao dobro i koncentrisano, ali i imao dosta sreće u pojedinim situacijama.

U Arsenalu smatraju da 1:3 iz prvog meča nije bio realan, ali je opšta ocena da je igra bila loša. Englezi smatraju da mogu da nadoknade minus iz prvog meča i tvrde da imaju dobar plan!

"Analizirali smo meč, videli gde smo grešili i nećemo to ponoviti u Monaku. Rezultat nije realan, uz malo više sreće, mogli smo da postignemo više od tri gola i sigurno je da imamo šanse i u Francuskoj", smatra Mertezaker.

Nemački štoper je rekao da svi u Arsenalu gore od želje da se iskupe.

"Znamo da smo igrali loše, sada je red da se iskupimo za to. Znamo kako možemo da pobedimo visokom razlikom, biće teško jer je Monako dobar tim, ali verujemo u sebe", rekao je Mertezaker.

Da li Arsenal ima ikakve šanse?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skols18
Friday, 27.02.2015
11:28

Ima sanse arsenal da primi jos tri komada..pa nebi imali sanse i da igraju protiv lestera a kamoli protiv francuskog giganta..idemo berba pokazi vengeru da nisi uzalud bio godinama udarna snaga junajteda..ne samo da ce arsenal i siti ispast nego ista sudbina ceka i celzi.

avatar
Drogba11Didier
Friday, 27.02.2015
13:18

A koja sudbina ceka Mancester? A da,vi ni ne igrate LS -.-

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Friday, 27.02.2015
14:23

Mene bi na tvom mjestu bilo sramota da komentarisem Siti,Arsenal,Celsi i sl.Pa Junajted ne igra LS,to je veca sramota od ovih poraza Arenala i Sitija,a i Celsi ce sigurno proci..