Arsenalov budžet za plate je preopterećen, prodaje su obavezne!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.12.2019.
19:59
Izvor: Sportske.net

Ukoliko Arsenal želi nova pojačanja u januaru, potrebno je da prodaje igrače.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal je u nezgodnoj situaciji.

Budžet za plate ovog kluba nije previše veliki, ali će morati dodatno da se smanji ukoliko se žele kvalitetna pojačanja poput Kalidu Kulibalija.

Da bi se on doveo potrebno je imati još novca u budžetu za plate, a njega nema jer je ograničen na 100 miliona funti godišnje.

Zbog toga su prodaje neminovne, a prvi na listi je Mesut Ozil koji ima ogromna primanja, a ne pruža partije kakve se očekuju od njega.

Kolašinac je takođe igrač koji prima 100 hiljada funti nedeljno, a njegov odlazak se sve češće pominje u Londonu. Granit Džaka je takođe na meti uprave jer prima takođe 100 hiljada funti nedeljno.

Ozilovim odlaskom Arsenal bi stvorio prostor od 350 hiljada funti nedeljno.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 26.12.2019
12:12

Ajde za Ozila, on je dosao iz Reala i bio je dobar tamo ali krs poput Dzake i Kolasinca uzima 100 hiljada funti nedeljno, pa to je sramota za fudbal i zrdrav razum

avatar
Gunarson
Wednesday, 25.12.2019
21:47

Kolike plate za ovaj otpad od igraca. I onda neko kaze "da se ne razumeju ne bi bili u Arsenalu". Aj nek neko objasni kako je doslo do ovoga? Jedino logicno objasnjenje mi je da Arsenal vode ekonomisti koji blage veze sa fudbalom nemaju pa su na osnovu instagrama dali Ozilu 350k nedeljno