Milojeva tragedija u Grčkoj, Velež prošao!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 29.07.2021.
23:00
Izvor: Sportske.net

Mostarci idu dalje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Veleža iz Mostara napravili su najveće iznenađenje druge runde kvalifikacija za Ligu konferencija, primili su gol u osmom minutu nadoknade za produžetke, odigrali hrabro i u produžetku i na kraju slavili nakon boljeg izvođenja penala. 

Velež je u Grčku došao nakon pobede od 2:1 i dugo su se držali, bili pred senzacijom, ali im je na putu stao Petros Mantalos koji je dao gol u finišu utakmice. 

Izabranici Vladana Milojevića su nakon poraza na "Grbavici" prošlog četvrtak izašli na "Spiros Louis" namerni da opravdaju ulogu favorita, ali im je dugo trebalo da probiju gol rivala. Na kraju su u tome i uspeli, ali nisu prošli dalje, Velež je bio srećniji nakon pobede posle penala. 

U postavi domaćih bili su i nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Vranješ i Damjan Le Talek, dok je za Velež igrao bivši prvotimac Partizana Dejan Georgijević.

Podsetimo, AEK je preuzeo Vladan Milojević pred početak ove sezone. 

U ostalim mečivima termina, Borac iz Banjaluke je nakon ubedljivog poraza u Severnoj Irskoj odigrao 0:0 na svom terenu protiv Linkolna.

Sutjeska nakon 0:0 na svom terenu, nije uspela da isparira Makabiju iz Tel Aviva izgubivši u Izraelu sa 3:1.

Priština je poražena na gostovanju velškom Konahsu, dok je od timova iz regiona plasman u treću rundu izborila Rijeka koja je na svom terenu pobedila malteški Gziru sa 1:0.

Fejnord je nadigrao Drutu sa 3:2, Partizanu su na svom terenu poklekli pred favorizovanim Bazelom 2:0, dok je Riga eliminisala Škendiju pobedom u gostima od 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 29.07.2021
23:06

Kakve timove je Miloje sa Zvezdom izbacivao, a sad ispada od ovih levaka!