Atletiko silan, Madriđani prate Barsu!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.03.2016.
22:23
Izvor: Sportske.net

Moćni tim Dijega Simeonea nastavio sa odličnim partijama i suvereno drži drugo mesto na tabeli.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Deportivo La Korunje rezultatom 3:0 (1:0) u 29. kolu Lige Primere.

''Jorgandžije'' su bez mnogo problema došle do nove važne pobede u nastavku borbe za titulu. Atletiko je zadržao korak za vodećom Barselonom koja ima osam bodova više, ali u naredna dva kola gostuje Viljarealu i dočekuje Real Madrid.

Atletiko je dobro otvorio meč i već u 18. minutu Filipe Luis je centrirao sa levog boka, a Saul sjajnim udarcem glavom sa nekih 14 metara zakucao loptu pod prečku.

Madriđani su pitanje pobednika rešili u drugom poluvremenu, prvo je u 60. minutu Grizman na asistenciju Kokea povisio na 2:0, da bi u 83. rezervista Korea izbegao ofsajd poziciju, izašao sam na golmana i pogodio prvi ugao za nedostižnih 3:0.

Ovo je odlična uvertira Atletika pred važan duel sa PSV Ajndhovenom u Ligi šampiona. Madriđani će u utorak od 20.45 ugostiti holandski tim i pokušati da se plasira među osam najboljih ekipa. U prvom meču nije bilo golova.

Atletiko je ostao drugi na tabeli, ali sada ima sedam bodova više od Real Madrida, koji u nedelju od 20.30 gostuje Las Palmasu.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
atlet1c0m
Sunday, 13.03.2016
00:21

Тешко, готово немогуће да се Барса стигне, али треба гледати на себе. Сваке сезоне минимално 3. место освојити + неко 4-финале ЛШ је сјајан резултат за Атлетико и основ за даљи напредак. Е сад, кад једног дана Симеоне оде неће бити лако...