Atletiko završava veliki posao!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.08.2018.
17:24
Izvor: Sportske.net

Nakon odlično obavljenog prelaznog roka, "Jorgandžije" nastavljaju sa zaključivanjem najvažnijih poslova.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Atletiko je tokom leta uspeo da produži ugovor sa Antoanom Grizmanom, te je na taj način obavio najvažniji posao pred tekuću sezonu.

Angažovali su potom Rodrija iz Vijareala, Lemara iz Monaka, Nikolu Kalinića iz Milana, Santijaga Arijasa iz PSV-a, golmana Adana iz Betisa, kao i Želsona Martinsa, koji je stigao kao slobodan igrač, ali i Džonija Kastra, koji je odmah poslat na kaljenje u Vulverhempton.

Prelazni rok je manje-više gotov za "Kolćonerose", ostaje da se vidi da li će Filipe Luis ostati u klubu, ukoliko ode u PSŽ, mogao bi da ga zameni Huan Bernat iz Bajerna.

Atletiko je spremio sve za obavljanje još jednog veoma važnog posla, kako prenosi "AS", novi ugovor sa klubom trebalo bi da potpiše golman Jan Oblak.

U klubu očekuju da sve bude gotovo do kraja godine, Slovenac će dobiti povišicu, još par godina na ugovoru, ali i novu otpusnu klauzulu.

Naime, njega su zainteresovane strane mogle da kupe za 100 miliona evra, a ukoliko potpiše novu saradnju, otpusna klauzula će mu biti duplirana.

Dakle, rešeni su na "Vanda Metropolitanu" da zadrže sjajnog golmana, što bi bio još jedan sjajan posao uprave "Jorgandžija".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke