Avram Grant se vraća u Premijer ligu?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.12.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana blizu je preuzimanja jednog premijerligaša, piše Sky Spotrs.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Izraelski stručnjak najozbiljniji je kandidat za novog menadžera Svonsija.

Gari Monk je platio ceh zbog loših rezultata i njegov odlazak sa kormila 'Labudova' je bio samo pitanje vremena, a kao najozbiljniji kandidat za njegovog nalsednika na klupi slovi Avram Grant.

60-godišnji trener ima premijerligaško iskustvo, vodio je tokom trenerske karijere Čelsi, Portsmut i Vest Hem. Poslednji angažman imao je kao selektor reprezentacije Gane sa kojom je izgubio finale od Obale Slonovače na Kupu Afričkih Nacija održanom u Ekvatorijalnoj Gvineji početkom ove godine.

Engleske kladionice su već izbacile kvote za novog menadžera Svonsija, posle Granta najveće šanse se daju Gusu Pojetu, potom slede Kolon Pasko, Dejvid Mojes, Denis Bergkamp, Brendan Rodžers, Oskar Garsija, Gari Koldvel, Grejm Džons, Mark Varbarton, Najdžel Pirson, Roberto Di Mateo, Tim Šervud, Valter Macari, Hari Rednap, Klarens Sedorf, Frank De Bur, Ronald De Bur, Dik Advokat...

Svonsi se nakon 15 odigranih kola nalazi na razočaravajućem 15. mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova. 'Labudovi' su u poslednjih pet utakmica uzeli samo jedan bod i to na svom 'Libertiju' na jedvite jadne protiv novajlije Bornmauta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Thursday, 10.12.2015
19:20

tih kolika lista voleo bih vidim granta u premijer ligi opet malo mu je trebalo da osvoji ls u moskvi znamo svi koliko tada nije celsi imao srece.