Azarova fotografija obišla Španiju, ljuti i u Belgiji i u Madridu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.09.2020.
13:27
Izvor: Sportske.net

Nevolje u raju?

EPA-EFE/Peter Powell / POOL
EPA-EFE/Peter Powell / POOL

Povezane vesti

Eden Azar je ponovo na meti kritičara, ponovio je istu grešku kao i prošlog leta.

Azar je došao na nove pripreme potpuno van forme, sa nekoliko kilograma viška, zbog čega je prošlog leta bio na žestokom udaru kritičara, pošto je tek stigao za 120 miliona evra iz Čelsija.

Godinu dana kasnije, Azar nije naučio lekciju, pojavio se ove nedelje na treninzima potpuno van forme, fizički nespreman i to se nije svidelo Zinedinu Zidanu.

Čak je selektor Belgije Roberto Martinez, koji inače uvek brani Azara, posle okupljanja na startu Lige nacija, izjavio da Azaru nedostaje jedno 60 treninga da bi bio u pravoj formi.

Azar zbog toga nije odigrao ni minut protiv Danske i Islanda, ali je sve vreme bio uz reprezentaciju, na insistiranje selektora Martineza.

U Realu nisu najbolje prihvatili takvu odluku, smatraju da je Azar trebalo da iskoristi te dve nedelje da trenira sa Zidanom i da se vrati u formu. U madridskim medijima i po društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi da se Azar vidno udebljao, i mnogi smatraju da je ovo znak nepoštovanja "kraljevskog" kluba, te da ne doliči da igrač bude tako neprofesionalan, a došao je da zameni jednog Kristijana Ronalda.

Azar

Ostaje nejasno zašto Azar nije zatražio od Saveza da ranije ode u Madrid, baš zbog toga što je Tibo Kurtoa dobio slobodno da napusti kamp reprezentacije.

Navijači su ponovo zabrinuti, smatraju da je Azar promašaj, naročito pošto je ovih dana procurela informacija da je Azarov transfer zapravo koštao još dodatnih 40 miliona evra kroz bonuse, na poznatih 120...

Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.09.2020
23:05

Hahaha prodali ga u poslednjoj godini ugovora za ogoman novac, za sada 115m moze da naraste do 160m, on nista nije odigrao u prvoj sezoni, puni 30 za manje od 4 meseca. Marina je genije, Pulisic je vec sada bolji igrac.

avatar
GoHardV3
Friday, 11.09.2020
20:22

Kupili Moratu i Kepu za 150 miliona, magovi :D

avatar
NIKE
Thursday, 10.09.2020
14:38

Chelsea prodao Azara za 143 m funti sa bonusima, a kupio Zijeha, Vernera i Haverca za ukupno 155m funti (34+49+72) sa bonusima.. s tim sto su ova sve trojica mlađi od Azara.. mislim da je na kraju Granovskaja odradila super posao bar u ovom slučaju.

avatar
Mangus
Thursday, 10.09.2020
13:29

Ronaldo u 35. Je u formi u kakvoj azar nije bio u zivotu. Ovo je zaista sramotno.

avatar
Covek Sismis
Friday, 11.09.2020
12:28

I posle neko palamudi i vrijedja Kristijana. Sasvim je zasluzeno sa Mesijem na tronu punih 15 godina...