Azarova sezona za zaborav

Autor: Milovan Longinov
sreda 08.07.2020.
16:30
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je dobro startovao, ali...

Real Madrid/Twitter
Real Madrid/Twitter

Povezane vesti

Eden Azar je i dalje van stroja, opet je u pitanju članak, koji je povredio već dva puta ove sezone.

Madridski mediji sada prenose da će propustiti i utakmicu sa Alavesom, treću u nizu, a taman je dobro startovao u nastavku sezone, posle šestomesečne pauze.

Kada saberemo sve, ovo je Azarova sezona za zaborav, odigrao je tek 19 utakmica, postigao jedan gol i dodao sedam asistencija.

Zinedin Zidan se nada da bi mogao da ga ima u timu pre kraja sezone, ali neće rizikovati, uostalom, ni nema potrebe, Real Madrid ima ogromna četiri boda prednosti u odnosu na Barsu.

Real Madrid dočekuje Alaves u petak u 22.00, a u timu neće biti ponovo ni Luke Jovića, više o tome čitajte OVDE.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Thursday, 09.07.2020
22:33

govorio sam jos pred 2 ili 3 godine kad ga je zidan pikirao, "bice tezak fail ako ga dovedu, Azard nije igrac za real"

tako je i ispalo...

jedan vinicius je trenutacno 200 puta bolji od Edena, a kutri lik igra samo vtoru sezonu u real i nesto-nesto sto je igrao u domasnog brazilu

avatar
Mirjevac
Thursday, 09.07.2020
00:57

Realci rekose da samo brca pravi kikseve, a sta e sa realom, kako se ovo zove sa Azarom, sa Militao, Jovicem, Jejmsom i sa jos nekima, dali je to uspeh ili promasaj?

avatar
RAy
Thursday, 09.07.2020
22:29

prve dve sezone Jamesa su bile i vise od odlicne, on je vrhunski igrac, jedna od najboljih klasicnih 10ka u fudbalu trenutacno, problem kod njega je sto sada real ne igra ta formacija gde on je na svojoj prirodnoj poziciji Attacking Midfielder (jos od 2015te, zadnja sezona ancelotija gde anceloti je igrao diamond form. 4-2-3-1), drugi problem je sto je izgubio motivaciju pod rukovodstvo zidana jer je non-stop pod minimum minutaze, pa covece vidi kako je igrao u baern, skoro svake utakmice je bio asistent, plus stvarao igru u gol sanse uvek, a i imao je dobru gol statistiku (mislim najbolju od svih igraca od srednjeg reda baerna)

posao sa militaom mislim da ce se isplatiti realu jer vidi se da se lik dobar igrac, ne radi brutalne greske to je dobro, mlad je i ima prostor da se radi sa njega

a za jovic i za azard se znalo, mislim znalo se, znalo se ako se razumes u fudbal da tih 2jca ce da fail-nu u real, jer jovic uopste ne je onakav spic kako sto je bilo potrebno u realu, a za azarda mislim da je problem fudbal i tempo u la ligi, jer spanjolska liga sadrzi vrlo intenzivan, naporan i fizicki ostar fudbal, a ne bekove i stopere sa brzine toma vinkovica kao iz engleske gde se azard shuljao kao niz drva da prolazi

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 08.07.2020
17:00

Bas mi je krivo sto ga muce povrede. On u januaru puni 30 godina, tako da nema vremena za adaptaciju i povredjivanje ako misli da napravi nesto u Realu. Nije u cvetu mladosti, nego vec polako izlazi iz najboljih godina za krilnog igraca.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 08.07.2020
18:53

Bukvalno bi mogao top 3 sezone da odigra u teoriji.

avatar
RAy
Thursday, 09.07.2020
22:13
avatar
Mirjevac
Thursday, 09.07.2020
16:51

On i ne treba realu, posto sad umesto Azara igraju i pobedjuju sudije i Var! Zato neka Azar odmara i neka spava, ima e kn vremena i u 30 i 31 godini da igra!