Azarove reči koje se neće svideti navijačima Reala, ali ni Čelsija!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.02.2021.
23:15
Izvor: Sportske.net

Belgijanac dao zanimljiv intervju.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Eden Azar je povređen, opet, pa je tako nastavio svoj niz povreda od kako je stigao u Madrid pre godinu i po dana. Ipak, za njega to nije kraj sveta. 

Istina, povrede ne smeju da budu smak sveta, ma koliko tako nekada deluje navijačima, Belgijanac je otkrio i drugu stranu gledišta.

"Srećan sam kada sam povređen, jer tada mogu da ostanem kod kuće i da uživam sa svojom porodicom, koja mi pomaže da prebrodim teške momente. Povreda ne znači da je kraj sveta, naprotiv, ovako više uživam sa svojom decom. Kada ste povređeni i usamljeni sve je daleko teže, ja sam srećnik što imam porodicu koja je uvek uz mene", rekao je Azar.

Belgijanac takođe smatra da ova povreda nije problem, iako je osma u nizu od kako je stigao u Madrid, jer je pred njim još pet godina vrhunskog fudbala.

"Nadam se da ću još dugo uživati na terenu. Tek sam napunio 30, mogu da igram još barem pet, šest godina. Kada završim karijeru, želim da budem ponosan kada se osvrnem na sve što sam postigao. Ali, sada sam posvećen oporavku i svakoj sledećoj utakmici, kada na to dođe red", istakao je Azar.

U opširnom intervjuu, Azar se dotakao i svojih najranijih navijačkih dana, kada je bio veliki simpatizer Arsenala. Kasnije, kao legendi Čelsija, Arsenal je bio veliki rival Belgijancu.

"Kao dečak, voleo sam da gledam reprezentaciju Francuske. Igrači na koje sam se ugledao bili su Zidan i Anri i teško mi je to da priznam sada, zbog moje povezanosti sa Čelsijem, ali kao dečak sam navijao za Arsenal. Igrači uz koje sam rastao su Pires, Viltor i Vijera, zaista su bili impresivni", istakao je Azar.

Belgijanac će pauzirati još sigurno mesec dana, očekuje se da bude spreman u drugoj polovini marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke