Baloteli blistao, Jovetić i Falkao mu pokvarili slavlje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

''Super Mario'' čovek preokreta u Monaku, ali Nici na kraju samo bod.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Posle pobeda Kaena i Marseja ranije večeras, u poslednjoj utakmici današnjeg programa u francuskoj Ligi 1, Monako i Nica su podelili bodove - 2:2.

Utakmica je bila veoma zanimljiva, uzbudljiva, obeležena preokretima, a Mariju Baloteliju se nije dalo da izraste u heroja ovog meča, iako je bio strelac oba gola za ekipu Nice, a posle ranog vođstva domaćeg tima.

''Kneževi'' su poveli u 33. minutu golom Dijakabija i taj pogodak je obeležio prvo poluvreme ove utakmice.

Ali, prava uzbuđenja slede tek u nastavku. Baloteli je u 47. minutu izjednačio na asistenciju Sent Maksimina, a dvadeset minuta kasnije ''Super Mario'' pogađa za potpuni preokret - 1:2.

Trener Monaka Žardim je reagovao uvođenjem Jovetića i Gezala umesto Dijakabija i N'Dorama, a to mu se isplatilo u nadoknadi vremena.

Domaći su iznudili slobodan udarac pred kaznenim prostorom rivala, koji su munjevito izveli, lopta je stigla do Jovetića čiji udarac kratko odbija golman Benitez, ali samo do Radamela Falkaa, koji iz neposredne blizine pogađa za konačnih 2:2.

Monako je ostao na trećem mestu sa 43 boda, a Nica je šesta sa 31.

-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 17.01.2018
12:13

Zverina Baloteli.Deluje da se smirio.Drago mi je da se pronasao u nekom timu i ligi posle toliko lutanja.Nadam se i voleo bih da na leto ode u neki veci klub i dokaze se u jos boljem svetlu.

avatar
Raúl González
Wednesday, 17.01.2018
01:09

Oba gola neregularna, sudija uništio solidnu utakmicu.