Barsa čeka vesti iz Finske, ko će biti pojačanje u napadu? Navijači mole, "Nemojte nikoga da dovodite"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.02.2020.
12:47
Izvor: Sportske.net

Videćemo da li je Dembele završio sezonu, to znači da Barsa van prelaznog roka može za prvenstvo da kupi napadača. Navijači očajni...

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Barselona će danas saznati sudbinu Osmana Dembelea. Ako posle pregleda u Finskoj bude ustanovljeno da je ponovo povredio tetivu i da mora na operaciju, za njega je sezona završena. U tom slučaju, za domaća takmičenja, Barsa može da dovede igrača van prelaznog roka uz specijalnu dozvolu španske federacije.

Oni moraju da ubede zvaničnike da je Francuz završio sezonu, što neće biti teško jer je nemoguće da se Dembele ovako brzo oporavi. Napadač bi mogao da nastupa samo u ligi, ali svakako da bi trebalo da se nađe rešenje na kratke staze koje bi pomoglo klubu do leta, kada se pretpostavlja da će platiti klauzulu za Lautara Martineza.

Ko bi mogao da dođe u obzir?

Baner


Ona imena koja se pominju nisu po ukusu navijača. Lukasa Pereza se sećate iz Arsenala, vratio se u domovinu, Vilijan Žoze je bio na meti Čelsija, teško da bi ga Sosijeda pustio, u igri su još Loren iz Betisa koji je priznao da pregovara sa Kataloncima i Anhel Rodrigez iz Hetafea.

Navijači do čijeg je mišljenja stalo smatraju da niko od ovih fudbalera ne bi trebalo da dođe, oni tvrde da treba dovesti igrača koji će biti pravo pojačanje, a ne statista kao Boateng prošlog proleća.

Ali, nema sada tu mnogo izbora, pominje se i Luis Suarez, ali iz Saragose, on je u stvari igrač Votforda, dakle, sačekaćemo vesti iz Finske, klub mora brzo da reaguje, ali rešenje nije na vidiku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
2012/2013-2019/2020
Tuesday, 11.02.2020
14:29

Lautaro Martinez ili Alesandro Matrinez:-D

avatar
P. S.
Tuesday, 11.02.2020
14:20

A inače španski lekari, kod kojih je dolazila gomila sportista iz svih krajeva sveta na razne operacije, ne samo da nisu u stanju da operišu već pojma nemaju ni šta su to tetive, pa se sad čekaju rezultati pregleda finskih stručnjaka kako bi se znalo šta će sa ovim?

A da je sezona za njega završena to im je valjda jasno bez ikakvih pregleda, nezavisno od toga da li će se i kada ovaj oporaviti te da li će ikoga ubediti da je za njega sezona završena i da li će ili ne dovesti novoga napadača.