Barsa danas ruši neverovatnu tradiciju posle 16 godina!

Autor: Milovan Longinov
subota 10.09.2022.
09:41
Izvor: Sportske.net

Katalonci pred neugodnom tradicijom...

Beta/AP Photo/Alvaro Rivero
Beta/AP Photo/Alvaro Rivero

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone gostuju ekipi Kadiza koju nisu pobedili četiri meča u nizu!

Verovali ili ne, od kako se Kadiz pre dve godine vratio u elitu, posle 14 sezona u drugoj ligi, Barsa na četiri meča nije dobila andaluzijski tim.

Sa Ronaldom Kumanom na klupi, Kadiz je slavio kao domaćin rezultatom 2:1, da bi potom na "Kamp nou" bilo nerešeno - 1:1. 

Kuman nije uspeo da pobedi Kadiz ni na drugom gostovanju na jugu Španije, prošlog septembra bilo je 0:0, da bi potom sa Ćavijem na klupi Barsa upisala i poraz na "Kamp nou" u aprilu, kada je već sezona izgubljena (0:1).

Na te četiri utakmice, Barsa je dala samo dva gola, što je verovatno najgori niz Katalonaca protiv jedne ekipe.

Barsa se pre ova četiri meča sa Kadizom sastala u sezoni 2005/06, a poslednji trijumf doneo je Ronaldinjo aprila 2006. kada je bilo 1:0. Za Barsu su tada igrali još Deko, Eto, Žili, Inijesta, Larson, Pujol, Van Bomel...

Nakon četiri kiksa sa Kadizom, danas su stvari potpuno drugačije, jer je Barsa najjača u proteklih pet godina, a Andalužani zakucani za dno tabele.

Kadiz nije osvojio nijedan bod, ali što je još gore, nije postigao nijedan pogodak na četiri utakmice, ima gol razliku 0:10!

AdmiralBet nudi nekoliko zicera, a jedan od njih je da će Robert Levandovski postići pogodak u bilo kom trenutku na meču, kvota je 1,53. Poljak je dao het-trik Plzenju u Ligi šampiona, dok je i prvi strelac La Lige sa pet pogodaka.

Takođe, kvota na pobedu Barse i najmanje tri gola na meču je 1,69, što je takođe primamljivo. 

Utakmica je na programu u 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke