Barsa drži odstojanje pred "Klasiko", Bravo ne da lopti u gol!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.10.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net

Barselona je savladala simpatičnu ekipu Eibara sa 3:0 u okviru osmog kola Primere i tako je zadržala prednost koju ima u odnosu na Real Madrid.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Dosta se mučila Barselona u prvom poluvremenu, ređale su se šanse pred golom golmana gostiju, Irurete, ali niko nije uspeo da postigne pogodak u ovom delu igre.

Imali su i gosti svoje prilike, od 40. do 45. minuta igre su propustili dve prilike preko Berhona i Kape, tako da je rezultat ostao nepromenjen. Bravo je imao sreće, ali i znanja da mu mreža ostane netaknuta.

Šansu je od prvog minuta dobio Ćavi Ernandez, čovek koji ne krije da nije baš najzadovoljniji svojim statusom u Barseloni. Rakitić je odmarao, a on je dobio svoju priliku koju je u potpunosti iskoristio.

Čekalo se na gol do 60. minuta, a tada je legendarni fudbaler Barselone došao do svog prvog gola ove sezone. Asistirao je sjajni Mesi, Ćavi je bio siguran i tako je postigao gol u petnaestoj uzastopnoj sezoni za redom.

Samo 12 minuta je trebalo Nejmaru da povisi rezultat. Odlični danas Dani Alveš je centrirao pravo na nogu Nejmaru koji postiže svoj 200. gol u karijeri. takođe, bio mu je ovo 8. gol u prvenstvu.

Dva minuta kasnije, novi gol.

Bilo je pitanje trenutka kada će Leo Mesi postići gol na ovom meču, u svom stilu je probio po sredini terena, odigrao dupli pas sa Nejmarom, a zatim rezonskim šutem savladao golmana protivnika za 3:0.

Ovako je on stigao do 10 golova i 12 asistencija ove sezone, ako računamo i mečeve koje je igrao za Argentinu. Neko bi rekao "dabl-dabl".

Bio mu je ovo 250. ligaški gol, samo jedan je daleko od rekorda Telma Zare.

Pored ovoga, Klaudio Bravo nije primio gol preko 720 minuta.

Golovi OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke