Barsa opet trokirala, evo šanse za Real!

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.12.2017.
14:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Barselone dočekali su Seltu u okviru 14. kola španske Primere.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Aktuelni lider na tabeli ugostio je ekipu iz Viga, a susret je okončan rezultatom 2:2 (1:1).

Poveli su gosti u 20. minutu, pukla je kontra, koju je povukao Aspas, sjajni Španac je proigrao Gomeza, koji je ostao sam pred Ter Štegenom. Nemački golman ipak sjajno interveniše, ali na odbitak naleće Aspas i pogađa mrežu domaćina za 0:1.

Samo dva minuta je ipak bilo dovoljno Barseloni da se vrati u igru, Paulinjo je proigrao Mesija, a ovaj je iz kaznenog prostora naterao Alvareza da vadi loptu iz mreže, 1:1.

Barsa je 120 sekundi kasnije došla do novog gola, Mesi je sjajno progirao Suareza, Urugvajac je lako matirao golmana Selte, ali se oglasio linijski sudija, koji je procenio da je "El Pistolero" bio u ofsajdu, te je gol poništen.

Više o toj situaciji OVDE.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, a onda je Barsa došla i do preokreta. Igrao se 62. minut kada je Alba izbegao ofsajd zamku i ostavio na tacni loptu za Suareza, koji je bio nepogrešiv iz idealne pozicije, 2:1.

Selta se ipak nije predavala, Aspas je ponovo fantastično prošao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor domaćina, progirao je Gomeza, a ovaj se namestio na udarac i zatresao mrežu Ter Štegena za 2:2.

Usledila je inicijativa "Blaugrane", pripretio je u 73. minutu Paulinjo, ali je njegov udarac sa ivice šesnaesterca otišao preko gola. Dva minuta kasnije je Pike propustio priliku nakon sjajnog pasa Mesija, da bi u finišu i Mesi bio u dobroj prilici, ali je u 86. minutu njegov udarac glavom iz dobre pozicije otišao pored desne stative.

Samo minut nakon Mesijeve šanse, umalo šok na "Kamp Nou", Pione Sisto se našao u situaciji jedan na jedan sa Ter Štegenom, ali je šutirao pravo u nemačkog golmana, koji je ponovo sačuvao svoju mrežu.

Sudija je meč produžio za pet minuta, Alkaser je imao šansu u trećem minutu nadoknade, ali je šutirao glavom preko gola gostiju, te promene rezultata nije bilo, Barselona je ponovo remizirala.

Barsa ostaje prva na tabeli, imaju 36 bodova, ali će sada Valensija, Real i Atletiko moći da uhvate potpuni priključak sa katalonskim sastavom, kako oni tek igraju mečeve 14. kola.

Valensija, koja trenutno ima pet bodova manje, sutra gostuje Hetafeu, dok Madridski rivali, koji imaju devet bodova manje, danas igraju svoje mečeve. Atletiko dočekuje Real Sosijedad, dok Real gostuje u Bilbau.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

100 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadandrovic
Saturday, 02.12.2017
23:50

Za sve Barsine navijace, koji nemaju pojma o fudbalu, i misle da je Real velika ekipa. Real nije slabiji nego prosle godine, real igra isto kao prosle godine. A sudije su iste kao prosle godine, oni brinu o tome da Barsa nebi dosla na +12. Oni brinu da ne dodje do tuce u svalcionici Reala. Oni brinu za pad forme Barse.

avatar
Sportakus
Saturday, 02.12.2017
18:06

Znate sta meni nije jasno, zasto navijacii Barse uporno samo vide kad se Barsu osteti i kad je Realu u korist, da li su njihove oci programirane samo na to, non stop ali non stop imaju neke izgovore, kroz istoriju su uvijek bili prvi u izgovorima, uvijek su oni zrtve i drugi su krivi, a ksd oni budu krivi nemaju obraza da priznaju. Ta uloga vjecne zrtve em kroz fudbal em politiku je zaista postala ogavna, slobodno vi meni nalupajte minuse sa par naloga, to ce samo biti dokaz koliko ste sujetni...

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
19:46

daj da cujem koji je to jos fudbalski klub u evropi sistematski unistavan decenijama od strane diktatora? sama cinjenica da barselon danas postoji i da je jedan od najvecih klubova na svijetu samo dokazuje njenu velicinu.. a ti izgovori ili sta vec su samo nacin funkcionisanja navijaca. znas, tesko je biti objektivan kad govoris o klubu za koji navijas. eto ti recimo ne bi ziv priznao da je real prosle sezone osvojio primeru zahvaljujuci sudijama. dok recimo meni nije problem da kazem da je 2009. celsi unisten od strane sudija.

avatar
Liga BBVA
Sunday, 03.12.2017
19:24

Hahaha, 'ajde da ti i ja lupim minus da dokažem koliko sam sujetan. :D

avatar
esadandrovic
Saturday, 02.12.2017
17:30

Real najveca prevara od ekipe. Zato sto ne mogu da osvoje ligu, samo iz pomoc sudija. Real najveca prevara od ekipe, zato sto u LS sudije pomazu Real.

avatar
Bat
Saturday, 02.12.2017
17:14

bas je dobra bila utakmica igrao sam 4+ kao i celzi takodje znao sam da ce biti golova..barselona previse zavisi od mesija uvek oko njega minimum 3 igraca.. kako je izvozao u par navrata protivnike..ne trci mnogo ali svaki potez mu je magican..steta za onaj ponisten gol suareza ali ne lici na sebe..

avatar
Loord Bobinjoo!
Saturday, 02.12.2017
17:14

Kako nije stid ove sudije da ne sviraju Penal za Penalonu ili da dodele neki crveni peticija da se ponovo utakmica! :D

avatar
Lecter
Saturday, 02.12.2017
16:51

Go home prevazisao bobinja,simkea i slicne , lik je maskota :)

avatar
mladenq_
Saturday, 02.12.2017
19:21

ovi admini na ovom sajtu bi trebalo malo da razmisle o tome kome sve dozvoljavaju da ostavlja komentare, ili da ih bar ogranice na jedan idiotski komentar na dan, ovako unistavaju content nacisto, to ni na sta ne lici, taj mucenik je samo na ovoj vijesti ostavio jedno 15-20ak troll komentara, uzas

avatar
Lecter
Saturday, 02.12.2017
20:35

Internet je danas nazalost dostupan svima. Meni ne smeta i da bude 300 komentara za citanje, volim salu i volim procitati neku normalnu analizu utakmice ali 90% tog trolovanja je ponavljanje i sve nesto isto i nema veze sa vezom.

avatar
P. S.
Saturday, 02.12.2017
16:42

Očekivano je Selta igrala vrlo dobro, čvrsto, a na kraju vrlo bezobrazno i prljavo. Svakako nisu zaslužili taj bod jer je Barsa ponovo oštećena za poništen čist gol, a da su imali više sreće (ili da nisu imali Rakitića, Piquea i Suareza na terenu) mogla je Barsa i uprkos tome da bar još 2-3 gola. Nažalost ni to što je Messi radio po terenu nije donelo i odgovarajući rezultat, ponajviše zahvaljujući Suarezu, ali je povreda Umtitija za Barsu možda i gora stvar od izgubljena 2 boda. Srećom po Seltu Valverde je vreme povukao Iniestu, koji nije bio samo među najboljima na terenu do tog trenutka, već nije ni pokazivao bilo kakve znakove umora i/ili povrede zbog čega ne bi mogao da završi utakmicu.

avatar
_Boca_
Saturday, 02.12.2017
16:37

Pogledajte highlights Mesija sa ove utakmice, UZIVANJEE !!!

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 02.12.2017
16:29

Ponistili im cist gol, proslo kolo protiv Valensije ponistili cist gol , Malagi protiv Reala ponistili gol zbog navodnog ofsajda . Posle kazu uefalona. Mogu da placaju sudije i da kradu, al cemo uvek biti bolji

avatar
Saturday, 02.12.2017
17:32

Dali gol iz 3 metra auta, 3. Tim Reala ponizio barselonu u superkupu, najvise penala u istoriji svirana u moguce 3 godine, Barselona, najvise golova iz ofaajda Barselona, smeh😂

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 02.12.2017
18:14

Real protiv Bayerna prosle god 3 gola iz ofsajda , protiv Atletica u polifinalu, nemoj da lupams gluposti, a taj gol iz auta nije ni bitan posto smo ih ionako dobili sa 3 gola razlike, mogo je i da ponisti. U siperkupu ste igrali sa 3. timom? Vama 3. izgleda jaci od prvog ? 😂

avatar
Breaking Bad
Saturday, 02.12.2017
16:24

Evo volio bih prodiskutovati sa nekim realnim navijačem Barse o ovim suđenjima... Govorite da se Barsi poništavaju golovi da bi se Real približio, ajmo reći da je tako, ali zašto onda sudije sakate Real bukvalno od prvog kola, valjda bi i njih trebali gurati da bi se dostigla prednost, protiv Valensije 3 čista penala, Đirona drugi gol iz ofsajda, čist gol poništen Realu protiv Malage i nedosuđen crveni karton kod starta nad Modrićem (i Malaga je bila oštećena, da se razumijemo), protiv Atletika Lukas Ramosa nokautira ništa (penal i direktan crveni), Korea Benzemu napucava namjerno u glavu ništa, ima još mnogo takvih situacija, molim da me zaobiđu likovi koji će sada pisati koliko je Real dao golova iz ofsajda, koliko je poguran, ovo gore su činjenice, i Real i Barsa se guraju, nije niko slijep, ali nema nikakvih teorija zavjera, uvijek su se gurali veliki klubovi i uvijek će tako biti, a sad što pojedinci smatraju da iza toga stoji Perez/Tebas to je njihov problem ili navijači Reala sa tvrdnjama da se pomaže Barsi da bi Španija zadržala Kataloniju, komedija...

avatar
Saturday, 02.12.2017
17:33

Likovi koliko su penala dobili ove sezone ne bi imali obraza pricati o kakvom sudjenju, gol iz 2 metra auta kao da je 1950. Godina.

avatar
xenon 1989
Saturday, 02.12.2017
17:41

'...ali zašto onda sudije sakate Real bukvalno od prvog kola' - '...i Real i Barsa se guraju, nije niko slijep' = Real se gura tako što ga sudije sakate? :D Najveći izazov za tebe je da prodiskutuješ sam sa sobom. :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 02.12.2017
16:23

ofsajda nema ali i Realu su zbog nepostojecih ofsajda prosle sezone bar 10 golova ponistili u primeri

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 02.12.2017
16:55

Znaš kad bi Real osvojio titulu prošle sezone da nisu imali sudije? Nikad.

avatar
madridistatill_i_die
Saturday, 02.12.2017
18:57

Znaš kad bi Barsa osvojila 80% svojih trofeja da nije bilo sudija? Nikad.

avatar
Liga BBVA
Saturday, 02.12.2017
17:57

Da, naročito prošla sezona je ostala upamćena po sviranju nepostojećih ofsajda Realu. :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 02.12.2017
17:52

znas kad bi Barsa uzela bilo koji trofej u LS bez sudija? nikad

avatar
Rise up
Saturday, 02.12.2017
16:22

Ako ne racunam onaj ponisteng gol koji je odredio dalji tok meca krivac za remi je Valverde kojem Roberto igra beka i Rakitic koji je udedljivo najgori igrac ima najvecu minutazu od svih igraca od pocetka sezone.Pike komedija kriv za prvi gol, a promasio je prazan gol za pobedu nakon onog pasa Mesija pred kraj utakmice.Kako se on nije povredio umesto Umtitija bilo bi to pojacanje :D Sa ovakvim sudjenjem tesko ce Barselona do titule ali dobro neki ovde nas ubedjuju kako je to legitimno :D

avatar
dinEdo
Saturday, 02.12.2017
18:55

U pravu si. Mislim da bi bolje bilo da je Samedo igrao desnog beka, a Roberto umjesto rakitica ns poziciji desnog krila ( ili kako vec nazvati njegovu poziciju u ovakvoj postavi ). Roberto je brzi,ima centarsut,zna da predribla ka sredini. Uklopio bi se dobro. Jos u defanzivi bi znao da pomaze desnom beku,posto I sam igra desnog beka.

avatar
Shang Tsung
Saturday, 02.12.2017
16:17

Paulinjo u drugom poluvremenu,slicna situacija samo jos bolja kad je Pilke pogodio stativu,Mesijev sut glavom jos kod 2-1,Mesijev sut glavom posle odbitke na sut Denisa Suareza kod 2-2,sila prilika.Ironija je sto je neke meceve Barselona pobedjivala uz Ter Stegena koji je branio sve i nije dozvoljavao da se zakomplikuje mec i uz prosecnu igru,danas su igrali odlicno,kreirali sanse.Nije cudo sto je Selta dala 2 gola-njihov trio Sisto-Aspas-Maksi Gomez je fenomenalan,znaju mnogo fudbala...

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:16

Treba da slave Ter Stegena ... Pada forma, polako... O ofsajdu ne bih , jednostavno je tesko uocljiv,delic sekunde , Barsa nadigrana i to debelo ...

avatar
Rise up
Saturday, 02.12.2017
16:59

Haha ti si gledao neku drugu utakmicu bagira. Jeste Selta je zasluzila da pobedi 9:0 :D Ako su Seltine 2 sanse veci broj od Barseloninih 6 sansi onda je 2 veci broj od 6, dobra ti je matematika moram da priznam :D

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
18:00

pada forma a ovo im najbolji mec od pocetka sezone. da nije bilo rakitica i pikea u postavi to bi bila totalna rapsodija (; a sto se ofsajda tice bilo je uocljivo da ga nema sa vrha tribina.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 02.12.2017
16:14

Losa sreca+Pike i nije moglo drugacije da se zavrsi. Ocigledan je nedostatak individualnog kvaliteta u Barseloni kada je ofanziva u pitanju,bukvalno sve zavisi od Mesija,koji je danas dosta promasivao,ali je jos vise sansi, koje niko nije bio u stanju da realizuje, namestio.Ukoliko je Umtiti povredjen i stoperski tandem budu cinili Pike i Vermalen,Real komotno moze da stigne Barsu do Nove godine. p.s. Nadam se da ovo ponistavanje regularnih golova nece preci u naviku,i bez toga nam nije lako.

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
16:13

kada ti protivnik iz 3 prilike da 2 gola ne mozes mnogo da se zalis. ali opet, kada te sudija onako pokrade, i to na dva meca uzastopno onda ipak imas pravo da pricas. realno sudije su ukrale barsi 4 boda iz zadnja 2 meca, to je cinjenica. a za danasnji porez je pored sudija kriva i ocajna realizacija. 5-6 zicera su promasili. kako se ovaj rakitic nikad ne povrijedi? nadam se da sa umtitijem nije nista ozbiljno.

avatar
Saturday, 02.12.2017
17:38

pa tako se igra fudbal, a ne imas sto sansi 90% posed lopte i opet nista ne uradis...dosadna igra barse kao i uvek

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 02.12.2017
16:11

Aspas kida igrac zamalo ga liverpul unistio...dao prvi gol a kod drugog gola pojeo umtitija i potom asistirao...potom i slomio kicmu pikeu

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
18:03

pojeo umtitija koji je stao zbog povrede. de razmisli malo prije nego napises nesto ovako.

avatar
World is.... REAL
Saturday, 02.12.2017
16:09

Jeste Barsa ostecena, ofsajd nije bio. Po mom misljenu Barsa igra jako dobro samo kao i prosle sezone odbrana im je slaba. I to jako. Jos se danas i Umtiti povredio. Nadam se da nije jako, steta bi bilo. Tu odbranu vadi Ter Stegen vec jako puno. On je idanas odbranio dva cista gola.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 02.12.2017
16:28

Mnogo barsa zavisi od Mesija,on je raspolozen ove sezone pa se cini da oni igraju dobro...Ali je cinjenica da je odbrana i daje nula,a da je sredina vrlo jalova...Nema tu vise klase kao sto je nekad bilo...Od top igraca sad imas Mesija,donekle Suareza i ponekad Injestu,ostalo niko nije top igrac...Naravno Ter stegen je fantastican i polako postaje jedan od 3 najbolja golmana na svetu

avatar
Lecter
Saturday, 02.12.2017
16:42

Nije odbrana slaba, ima naravno gresaka,ne funkcionise sve kako treba ali jedini problem je Pike.

avatar
mladenq_
Saturday, 02.12.2017
16:08

Nije trokirala, nego je ponovo debelo ostecena. -4 boda u dvije utakmice kao rezultat retardiranih sudijskih odluka, linijski ispred kojeg stoji zadnji Seltin odbrambeni kao ne vidi:D, tesko mu procjeniti, komedija. Barsa bila jedno 3x bolja, mogli dati pa jedno 6-7 golova da ih je malo sreca posluzila, Selta preljigava zadnjih 15 minuta, preljigava, dostigli su nivo Atl Madrida sa onim lezanjem za svaki kontakt po 2-3 minuta i odugovlacenjem. Kao fanu mi zao sto nisu uzeli sva tri boda ali uvijek mi je pomalo drago kada ovaj nula trener ne dobije utakmicu. Semeda ne povede, S Roberta na beka ponovo da bi mu operisani beskorisni Rakitic mogao igrati citavih 80 minuta, nece sigurno njega ubaciti u 52om da udje Denis nego jbnog doktora Iniestu, po njegovom misljenju Iniesta je u tom trenutku najslabija karika. Siguran sam da Iniesta ne moze da izdrzi dalje od 52 minuta haha. D Suarez pokazao po ko zna koji put da stvarno nije kalibar za Barsu nego je bio i uvijek ce ostati jedva osrednji veznjak kome je maksimala ekipa poput tipa Sevilje. O njegovom prezimenjaku ne mogu da trosim rijeci. Steta sto se nije pobijedilo u ovoj utakmici, prvenstveno zbog Messija koji je imao jedno 20 fenomenalnih poteza, covjek je svjetlosnu godinu ispred onog zalizanog od koga ovakvu performansu u jednoj utakmici ne mozes da vidis ni jednom u 3 godine a kamoli svaku drugu-trecu partiju.

avatar
Loord Bobinjoo!
Saturday, 02.12.2017
17:15

Skraceni samo protiv boranije ima poteze

avatar
proyectant
Sunday, 03.12.2017
02:44

2 gola u La Ligi. Gde gejsa ima poteze ? :D

avatar
mladenq_
Saturday, 02.12.2017
19:17

je l ti mislis da tvoj ijedan komentar neko ovdje i najmanje za ozbiljno uzima? pa jedina veca maskota od tebe ovdje je onaj gohard

avatar
Dejan Marinkovic1
Saturday, 02.12.2017
16:06

Ovi resili bas svaku da nas kradu,pa pustite bar jednu regularnu pa jednu nas kradite...

avatar
xenon 1989
Saturday, 02.12.2017
17:53

Pustiće sigurno, al' kada navuku sa -10 na +6. :D

avatar
Don Carlo
Saturday, 02.12.2017
16:05

Ovo je dobra prilika, jeste da je tesko gostovanje Bilbau ali se mora iskoristiti. Koliko toliko smo se oporavili od povreda (Bejla i ne racunam) tako da smo kompletni. Svim silama na Bilbao...

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
16:18

bas je tesko gostovanje bilbao nije pobjedio zadnjih 5-6 meceva u primeri (: a i sudije su ocigledno tu tako da nema brige za real (;

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
18:09

odbrana je odlicna. svi osim pikea su u top 5 na svojoj poziciji. umtiti je trenutno najbolji stoper na svijetu. masina. a ima i tehniku, sigurnost u igri. alba je lagano u top 3 lijeva beka. semedo na zalost ne dobija sansu da igra iako se iz aviona vidi da je odlican. milisekiunda ili ne, cinjenica je da je stoper najblizi golu bio na 5 metara od linijskog sudije. takodje je cinjenica da je ofsajd linija u tom trenutku bila poklopljena sa linijom na terenu. linijskom sudiji je u onoj situaciji posao bio maksimalno olaksan. ne smatram da ne moze da se desi kiks. ali znam da nije bilo sudija da se zadnja 2 kiksa ne bi desila. barsa je bila bolja od protivnika u oba meca.

avatar
Don Carlo
Saturday, 02.12.2017
16:52

nemoj molim te, pogledaj i greske sudija koje idu tvom klubu u prilog, nego se to ne broji, samo ove na stetu... dje si bio kod onih smijesnih penala ? Batali pricu, odbrana vam je katastrofa, osim golmana. Danas je barcelona imala dosta sansi, jednostavno nijesu iskoristili i stigla je kazna. Sto se tice situacije kod gola, ono je mili sekunda, slika je jedno, a situacija uzivo nesto sasvim drugo. I siguran sam da se tvom klubu pomaze mnogo vise, pogotovu sad kad se i situacija na politicnkom planu zakuvala. I kad ste bili najjaci imali ste kikseva, zasto smatras da sad nijeste sposobni da napravite kiks ?

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.12.2017
16:04

Barsa kriminalno ostecena vec par puta za redom

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:09

Kriminalno za 2 gola u celom prvenstvu lol, Selta ih je nadigrala u svakom segmentu.

avatar
Ali baba
Saturday, 02.12.2017
16:29

Hehe, ti si stvarno lik...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.12.2017
16:18

Nije to poenta niti sam rekao da su zasluzili pobede al je cinjenica da dva put sudijskim greskama gube po dva boda

avatar
Stefoon
Saturday, 02.12.2017
16:03

Ne volim o njima da govorim ali su sudije uzele 4 boda u dve utakmice.

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:09

I poklonile 15. https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/najsmesniji-penal-sezone-zamislite-da-je-odlucivao-i-tituli-mesi-promasio-301555.html

avatar
Stefoon
Saturday, 02.12.2017
17:31

Nemoj da me smaras.

avatar
ixyco96
Saturday, 02.12.2017
16:37

https://ibb.co/dKVg2wnZahtevam da mi se komentar objavi ne krsim nikakve uslove i pravila koriscenja!! (kao sto ni proslog puta nisam,kada mi isti koment,nije objavljen)!!!!

avatar
jack wilshere
Saturday, 02.12.2017
16:20

Kažeš da su poklonili 15 i stavis link promasenog penala.. jest logika teska..

avatar
zeks
Saturday, 02.12.2017
16:02

Steta,Barsa je biila bolja.Pike po ko zna koji put kosta Barsu bodova,dokazana kiksara.Nadam se da povreda Umtitija nije ozbiljnije prirode.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 02.12.2017
16:01

Selta igra odlicno uvek protiv barse...i danas su igrali muski sto je mnogo nerviralo albu koji je zeleo da bije jednog igraca...pike opet prigovara sudiji na kraju

avatar
Lecter
Saturday, 02.12.2017
16:00

Propustili su velike sanse da rijese mec ranije,falilo je i srece.Ponovo regularan gol ponisten valjda tako mora da bi prvenstvo bilo interesantnije.Steta za povredu Umtitija.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 02.12.2017
18:58

Prvenstvo svakako nije interesantno... Ono sto sam ja gledao - najlosija sezona Primere deceniju unazad. Odavno se nije igrao ovako nekvalitetan i provincijski fudbal u Spaniji...

avatar
Pink Floyd
Saturday, 02.12.2017
21:00

Meni se prosla sezona cinila jos gora. Ruku na srce, nisam pratio previse, ali veci dio sezone Barca,Real i Atletiko su bili ocajni. Bilbao mi se nije nesto previse svidjao, dok je Sevilja nekonstantna. Uporedjivati Valensiju od prosle i ove godine nema nikakvog smisla.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.12.2017
16:00

Jeftine golove primila Barsa. Povreda Umtitija kod pre drugog gola moze da bude i veci problem od kiksa. A u prvom poluvremenu opet ponisten regularan gol Barsi. Nemaju srece sa sudjenjem na zadnje dve utakmice.

avatar
Gaucho10
Saturday, 02.12.2017
15:59

Odigrali smo ocajno i to sto nam je gol ponisten bez razloga nema veze nikakve.nKoliko puta su nama priznati golovi koji nisu bili regularni, pa jedo 47 puta.To je sastavni deo fudbala tako da vi sto se lozite ovde za sudije, pisite peticiju da sudi robotska masina meceve.nSmesno su odigrali i kraj price.

avatar
Barca4ever
Saturday, 02.12.2017
15:58

Jaoj,utakmica u kojoj su mogli da daju 7 golova oni daju samo dva.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 02.12.2017
15:57

Zar nije prvenstvo zavrseno prije 15 dana?

avatar
Don Andres
Saturday, 02.12.2017
16:09

sudije ocigledno nisu mislile tako sa obzirom da su bukvalno oteli barsi 4 boda u zadnja 2 meca. i to na jako ocigledan nacin. ovakve stvari ne spadaju pod sudijske greske. radi se o namjeri. e koji je razlog to ne znam. da li zele da ucine primeru zanimljivom, ili zele da real osvoji ili je nesto sasvim trece to je vec za diskusiju..

avatar
Armani
Saturday, 02.12.2017
16:25

Tu su sudije da spase prvenstvo

avatar
madridistatill_i_die
Saturday, 02.12.2017
16:24
avatar
Tata Messi
Saturday, 02.12.2017
15:57

Opet kradja naravno

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:08

Vreme je i bilo. :D https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/najsmesniji-penal-sezone-zamislite-da-je-odlucivao-i-tituli-mesi-promasio-301555.html

avatar
La bestia negra
Saturday, 02.12.2017
15:57

Perez izvadio zmiju iz dzepa

avatar
Saturday, 02.12.2017
16:08

I treba. :D https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/najsmesniji-penal-sezone-zamislite-da-je-odlucivao-i-tituli-mesi-promasio-301555.html

avatar
Boixos_Nois
Saturday, 02.12.2017
16:17

U zadnje 4 utakmice Barselona je pokradena u 3. Protiv Sevilje za 2 penala, protiv Valensije čist gol i danas.... Ovo im se sveti španski savez zbog referenduma.

avatar
Saturday, 02.12.2017
15:57

Pravda dolazi po naplatu! :D https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/barsin-gol-po-zvezdinom-receptu-317865.html

avatar
mladenq_
Saturday, 02.12.2017
16:12
avatar
xenon 1989
Saturday, 02.12.2017
17:48

Takve još nisu izmišljene. :D

avatar
Saturday, 02.12.2017
17:34

Da mi trebaju ne bi bio triggerovan na svaki komentar😂

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 02.12.2017
16:12

Ja znam da ti volis da trolas i da peckas Barsine navijace, ali nisi kreativan uopste. Zanimljivo je kad neko ume kvalitetno da trola pa se ljudi i nasmeju, ali ovo tvoje je sve na istu foru. Daj nesto novo.