Barsa već zna ko će zameniti Kumana!

Autor: Stefan Matić
sreda 28.10.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

Holanđanin već oseća pritisak.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kumanu se ispunila davnašnja želja, bivši igrač Barselone je preuzeo vođenje Katalonaca sa klupe, ali san polako postaje košmar.

Juče smo imali neverovatne vesti, Bartomeu je sa svojim saradnicima napustio klub - pobedila je izgleda Mesijeva strana. Ovo je obradovalo navijače kluba sa "Nou Kampa", ali pogled na rezultate nije baš najzadovoljavajući.

Mesi i saigrači večeras putuju u Torino, jasno da bi još jedan neuspeh u nizu dobrano uzdrmao Kumanovu stolicu. Ipak španski mediji prenose da je Holanđanin siguran makar do kraja sezone, a onda sledi 'presuda' zavisno od ostvarenih rezultata.

Odlaskom Bertomeua otvorila se opcija povratka Ćavija. Sadašnji trener Al Sada je odbio poziv pred početak sezone, izjavio je kako se njegovi pogledaju ne poklapaju sa tadašnjom vladajućom garniturom. Barselona bi početkom nove godine trebala da dobije novog predsednika, videćemo kakvi su planovi novih čelnika.

Cavi

Jasno Kuman u svakom slučaju mora podići performanse svog tima, večerašnja utakmica protiv šampiona Italije je jedan od boljih testova, ali i prva u post-Bartomeu eri.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke