Barsa zvala Inijestu upomoć, odgovoru se niko nije nadao!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.02.2020.
21:10
Izvor: Sportske.net

Kada je teško - Don Andres Inijesta!

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Još jedno "NE", kao novi dokaz da je nešto trulo u Barseloni sa trenutnom upravom na čelu.

Katalonski Sport je danas plasirao jednu pomalo neverovatnu ekskluzivu - još jedna legenda je rekla "ne" ovoj upravi.

Ovaj list tvrdi da je uprava Barselone u januaru navodno kontaktirala Andresa Inijestu s namerom da ga vrati u klub iz Visel Kobea na šestomesečnu pozajmicu.

U Barsi su verovali da bi Inijesta mogao da pomogne ekipi u drugom delu sezone te da bi katalonski gigant uspeo da vrati svoj stil igre s bivšim kapitenom u sastavu.

Trener Kike Setijen je bio veliki zagovornik Inijestinog povratka, ali je tako nešto bilo nemoguće.

Legendarni vezista Barse je odbio tu ponudu, s obzirom da ima ugovor s Viselom na još dve godine te ima velika očekivanja u azijskoj Ligi šampiona.

Ovako nešto možda i nije neočekivano ako se uzme u obzir da je Barselona olako dozvolila Inijesti da napusti klub leta 2018. godine. Inijesta je osetio da u klubu više veruju u Filipea Kutinja i tada je odlučio da prihvati poziv Visel Kobea i da napusti svoj voljeni klub posle dve decenije.

Baner

Inijesta je sa Barsom osvojio sve moguće trofeje, a za prvi tim je igrao 16 godina.

Podsetimo, pre Inijeste, Barsu je odbio i njegov savršeni "parnjak", Ćavi Ernandes, koji je dobio ponudu da sedne na klupu, ali je takođe odlučio da ostane u Al-Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 09.02.2020
00:13

E kad ih on i Cavi odbijaju sve je jasno ko vodi klub.Nema spasa za Barsu.Žalosno je samo sto ce Mesi ovih par zadnjih sezona izgubiti zbog kloceva koji treniraju i dovode igrače.

avatar
P. S.
Saturday, 08.02.2020
23:02

Bilo da je rekao 'ne' ovoj upravi ili da je rekao ono što je zvanično objavljeno (da smatra kako više nije u stanju da odgovori zahtevima igranja fudbala na najvišem nivou) sasvim svejedno se ne bi vratio. Uprava to zna i sigurno ga ne bi zvali, tako da je ovo najverovatnije samo još jedna u nizu izmišljotina. A da je 'osetio da u klubu više veruju u Filipea Kutinja' tek to ne stoji, niti je ikada bilo govora da je tako nešto izjavio.