Barsin ples i "šestica" u Majamiju - Rafinja 1+2, Kesi je "zver", Leva gledao i uživao!

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.07.2022.
07:21
Izvor: Sportske.net

Barsa ubedljiva...

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone pobedili su Inter Majami rezultatom 6:0 u prvom kontrolnom meču na turneji u SAD. 

Katalonci su odigrali sa dva podjednaka sastava po 45 minuta, a apsolutni heroj i igrač utakmice bio je novajlija Rafinja koji je postigao gol i asistirao za još dva u prvom poluvremenu. Osim njega, golove su dali Obamejang, Ansu Fati, Gavi, Depaj i Dembele, a sve to gledao je sa tribina Robert Levandovski i zadovoljno se smeškao, jer je imao šta da vidi, doduše, protiv prilično slabog protivnika, čiji napad zanimljivo predvodi - Gonzalo Iguain.

Već u 19. minutu posle prve lepe akcije Pedrija i Kesija, lopta je stigla do Rafinje koji je spojio Obamejanga sa golom za 1:0.

U 25. minutu Balde je centrirao sa levog boka, a Rafinja uhvatio volej za 2:0. U finišu prvog dela posle još jedne prelepe i brze akcije, Obamejang je odigrao iz prve do Rafinje, a ovaj do Fatija koji zateže pod prečku za 3:0. 

U drugom delu zaigrala je nova postava, jednako lepršava i ubedljiva. U 55. minutu Gavi je pogodio posle asistencije Depaja iz kornera, da bi Holanđanin majstorijom u 69. minutu izmamio nove aplauze za 5:0.

Konačan rezultat postavio je Osman Dembele posle solo akcije u 70. minutu. 

Inače, treba istaći da su u prvom poluvremenu blistali Niko Gonzales i novajlija Kesi, te da je De Jong igrao na poziciji štopera u drugom delu igre, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da Holanđanin treba da ode. U prvom delu igrali su Niko, Kesi i Pedri, u drugom Buskets, Gavi i Pablo Tore i ne zna  se koja kombinacija je delovala bolje...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke