Barsin žestok odgovor Arturu, kakav tužan kraj...

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.07.2020.
22:46
Izvor: Sportske.net

Katalonci spremili odgovor za Arturov neprofesionalizam.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas da se Artur ni danas nije pojavio na treningu i da nema nameru da se vrati u Barselonu, a putem svojih posrednika zatražio je momentalan raskid ugovora.

Ipak, Barsa je proučila ugovor i smatra da ima puno pravo da pokrene disciplinski postupak protiv Brazilca.

Za početak, Arturu će biti oduzeta preostala primanja, ali to nije sve, u klubu se nadaju da će uspeti dodatno da ga kazne zbog neprofesionalizma.

Uprava smatra da je Artur poput Miralema Pjanića u Juventusu, u obavezi da ostane do kraja sezone, ali je Brazilac odlučio da ostane u domovini i da se ne obrati nikome u klubu, niti dobije dozvolu da produži odmor.

Videćemo šta kažu "zakoni", no to je najmanje bitno, ovo je ljaga na ime slavnog kluba, koji to zbog jednog čoveka, predsednika Bartomeua, već nekoliko godina to nije...

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lecter
Wednesday, 29.07.2020
01:24

Znamo svi da je uprava Barselone nesposobna i sve najgore mislim o njima ali ne znam sta glumi Artur. Ti si druze pod ugovorom kakav Brazil i zurke. Ne znam sta je lik umislio, prima milione. Ako nisi u 11 sedi na klupi.

avatar
OGLoc
Thursday, 30.07.2020
08:43

Puna podrska za Artura! Ljudstvo iznad ugovora!

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 28.07.2020
23:54

Najveca izdaica u Barsi je predsednik Bartomeu treba ga gadjati svinskom glavom kao Figo tako se to radi izdaicama kluba I oterati sa stadiona prevarantu je mesto u zatvoru za sve sto je radio milionskim transferima na stetu kluba

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 28.07.2020
22:59

Predsednik los???

Covek im je doveo najbolju devetku Sveta cim je dosao. Pa je iste godine doveo najboljeg mladog golmana koji je i dalje u klubu. Pa je doveo Umtitija koji je du povrede bio jedan od najboljih stopera. Pa je doveo mozda u tom momentu, ne racunajuci Mesija, najbolju desetku na Svetu, Kutinja, iste godine doveo jednog od najtalentovanijih mladih igraca. Doveo najboljeg igraca Atletika i kapitena prvaka Sveta i verovatno najtalentovanijeg veznog igraca na Svetu u istom prelaznom roku. Pa sta je trebao jos da uradi? Da bilo koji klub, ne racunajuci Real Madrid, ima takvog predsednika, stadion bi bio krcat svaku utakmicu. Jedina greska je sto su hteli da se nadmecu u bahacenju sa Realom, a tu su tanki jer to nikada nisu radili, ali sto se dovodjenja tice, nijedan igrac u momentu kupovine i pre nego sto je zaigrao, nije se moglo reci da je losa kupovina.

avatar
RMDmadritista
Wednesday, 29.07.2020
11:25

Ako uspes da dovedes vrhunskog igraca u klub, a on ne moze da se uklopi u sistem i filozofiju igre kluba to je i dalje losa kupovina. Pogotovo ako takav igrac kosta 100m i vise. To je potencijalno veci problem nego da dovedes manje placenog igraca, a koji ne moze da se uklopi.
Barseloni su kamen oko vrata i Kutinjo i Grizman, ali smatram da i dalje imaju sanse samo ako dovedu ozbiljnog trenera sa autoritetom i znanjem.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 29.07.2020
23:36

Druze ti u Barsi imas Mesija koji "overi" svaki napad Barse i onda dovedes 2 igraca koji su imali skoro pa iste uloge u svojim klubovima i kao ajde igrajte druge pozicije pa se pitas zasto ne ide???

avatar
Jasminn
Wednesday, 29.07.2020
15:11

Mozda sam lud ali i meni daj 150 mil i ja cu kupiti extra igraca. Dembele je placen 140 mil sa bonusima a imao sezonu max dvije dobre u nogama, Kutinjo malo vise, Suazez 80ak. U momentu kad su toliko placani to je ko duplo para danas. Neymaru malu klauzulu stavio pa im ga ukrade PSG, ukrade im Bajern Alkantaru za mislim 15 miliona, dok npr u Realu hopman ima 500 mil otkupnu klauzulu. Tek kad su izgubili Neymara onda se je opametio. Juniore je sve rasprodo skoro dzabe ili su otisli a da nisu ni profesionalni ugovor potpisali u Barceloni. Ko je zadnji La Masijac a da ima koliko toliko solidnu minutazu u klubu? Roberto koji ima 28 godina. Puno je ta uprava imala velikih a promasenih transfera. Da je neke transfere pogodio jeste. Ali drug pohodit cu i ja 3-4 od 10 transfera, ali on kao neko ko ima savjetnike, skaute, ko se je uhvatio tog posla treba da manje grijesi. Da nekazemo da se je prerano rijesio Alvesa kojem i nakon 5-6 godina jos nije nasao zamjenu. Ali ja bi sve to njemu oprostio. Mene vise boli to sto je on nagomilao tolike plate igracima da klub koji ce mozda imati i milijardu prihoda slijedece godine a na kraju nece imati ni 50 miliona da kupi nekog. I na kraju krajeva pitanje. Osim Stegena i mozda Messija kojeg bi ti igraca Barcelone da imas u svom timu pa makar i na klupi?

avatar
juvealexx
Tuesday, 28.07.2020
22:54

Fino je to Barcelona "isplanirala" prodala nezadovoljnog igrača na kojeg ne računa u Juventus a sada će ga prijaviti UEFA i zbog kršenja ugovora i time onemogućiti Arthuru da nastupa za Juventus a Juventus ostao možda i bez ključnog igrača u veznom redu pjanića koji jeste "podbacio" zadnju sezonu ali opet teško je takvog igrača nadomjestiti