Barsina nova ideja, favorit za klupu koga niko nije očekivao!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.12.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se ideja lagano uobličava, da se naslednik Valverdea nazire...

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Ostanak Ernesta Valverdea na klupi Barselone je tabu tema. Tačnije, u ovom trenutku su šanse da "Čuri" ostane veoma male, Barsa je kontaktirala nekoliko trenera, od nerealnih meta poput Gvardiole ili Klopa, do Ćavija koji radi u Al-Sadu.

Ali, čini se da se lagano uobličava želja svih u klubu, pogotovo operativnog sektora. Abidal, ali i deo igrača želi čoveka kome nije potrebno prilagođavanje, Kuman je sve dalje, a Bertomeu gleda ka Tijeri Anriju.

Naime "Titi" kako ga zovu navijači Barselone je ideja kojom se spekulisalo i prošle godine, Valverde je preživeo, međutim, Anri je ostao posle neuspele epizode u Monaku ideja bivšeg kluba.

On nema puno iskustva, radio je kao pomoćnik Martinezu u Belgiji, posle Monaka, otišao u Montreal, ali vrlo dobro poznaje tim i svestan je šta bi se od njega tražilo u Barseloni.

Bertomeu je u odličnim odnosima sa Anrijem, podrška igrača se podrazumeva i to je u ovom trenutku možda i odlučujuće. Ostaje ideja oko Kumana, ali treba čekati kraj EP, jasno, sam Holanđanin je zainteresovan, no Barsa bi pitanje da reši pre šampionata Evrope.

U ovom trenutku, čini se da bi, u slučaju odlaska Valverdea, Francuz bio prvi kandidat da preuzme kormilo na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 30.12.2019
21:05

Sjajno rešenje da se nastavi kontinuitet sa onima koje su neuspešne sezone (Enriquea u Selti, Valverdea u Balbau) dovele na klupu Barse. Nije bilo lako od onakve Barse napraviti ovo što je Barsa danas, ali su 3 godine Enriqueovog i 2.5 godine Valverdeovog napornog rada na uništavanju Barse dale više nego zapažene rezultate, posebno u kvalitetu igre i rezultatima u LŠ. Zato se treba držati proverenog recepta, ni slučajno ne kontaktirati trenere koji u svojim CV-jima imaju mrlje nekih uspešnih sezona i u startu odbijati ponude takvih ukoliko do njih dođe.

avatar
Don Andres
Monday, 30.12.2019
14:40

gotivim anrija ali posle epizode sa monakom ga ne bih bas previse ozbiljno shvatao kao trenera. sto znaci da ce ga uprava barse dovesti 99%. rade sve kako ne treba to je najmanje sto mogu ( :

avatar
Делија_момак
Monday, 30.12.2019
14:07

Па ови стварно нису чисти. Анри треба још много да учи иначе ће да прође као у Монаку.

avatar
Bádr Hari
Monday, 30.12.2019
14:05

dobro je da nisu rekli da je moj idol Messi umesan u sve ovo, eee pa ne treba njemu niko kad sve sam osvaja.😂😂😂

avatar
KiDEKi
Monday, 30.12.2019
14:03

Od ovoga verovatno nema ništa. Anri je kul lik ali čisto sumnjam da će toliko da rizikuju.