Barsu 24 časa deli od sloma!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.11.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Katalonce večeras čeka utakmica u Ligi šampiona, a to je najmanja briga u ovom trenutku...

EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL
EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Povezane vesti

O teškim danima za Barselonu smo već pisali, Katalonci sada imaju 24 sata da "ispeglaju" čak 190 miliona evra o čemu će se i govoriti na današnjem sastanku.

Klupski čelnici će se sastati sa predstavnicima igrača koje čini advokatski tim, sve kako bi na kraju pronašli zajednički jezik.

Plan Barse jeste da odloži isplatu plata koje bi na kraju legle igračima na račun kada završe karijeru, a Katalonci im zauzvrat garantuju mesto ambasadora kluba kada okače kopačke o klin.

Četvorica su već pristala na ovakav predlog, Ter Štegen, Lengle, De Jong i Pike su još ranije revidiali svoje ugovore, pa se na Nou Kampu nadaju da će i ostali učiniti isto

Naravno, ključni čovek u svemu biće Leo Mesi koji godišnje prihoduje čak 50 miliona evra.

Uz to, Argentinac bi po slovu ugovora trebalo da dobije dodatan višemilionski bonus ukoliko ostane u Barsi do kraja aktuelne sezone, a čitava stvar postaje još kompleksnija kada se uzme u obzir njegov sukob sa čelnicima kluba i odlazak koji se umalo desio proteklog leta.

Baner

Nikome nije jasno kako će Katalonci izvesti ovaj manevar, uzdaju se u dobru volju igrača što i govori u kakvom se stanju nalazi gigant.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 06.11.2020
01:50

Pa brate dragi sto ne prodaste Messija kad ste mogli. Jel bolje Barca ziva ali bez Messija nego bankrot.
Ali sve na stranu jedan detalj mi odzvanja u glavi. Tolika ljubav prema klubu, tolika lojalnost folovi golovi, vako nako, ovo ono....a na kraju ON DOBIJA BONUS ZA LOJALNOST i to vise milionski. E bas je puno dao klubu :) dao mu bankrot.

avatar
P. S.
Wednesday, 04.11.2020
14:20

Ahaha, skoro se nisam ovako slatko ismejao. Skupljaju igraci dobrovoljni prilog za unesrecenu Barsu, postaju ambasadori, a ako do sutra ne skupe 190 m€ od petka katanac na Camp Nou, Barsa vise ne igra utakmice ni u jednom takmicenju itd. Dramaticno... :d