Barsu ozbiljno guše finansije, nema novca za platu poznatog fudbalera

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.12.2020.
15:58
Izvor: Sportske.net

Ova okolnost mogla bi da obraduje Real Madrid.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Španski vicešampion Barselona teško da će u januaru uspeti da dođe do levog Beka minhenskog Bajerna Davida Alabe zbog visoke platu koju austrijski fudbaler zahteva.

Kako je preneo Mundo Deportivo, višegodišnji nezamenljivi deo odbrane nemačkog giganta zatražio je od Barselone neto platu od 10 miliona evra.

Osim ovog izdatka, klub sa Kamp Noua bi za obeštećenje trebalo da izdvoji 15 miliona evra ukoliko želi da ga dovede u januaru.

Shodno nezavidnoj finansijskog situaciji na Kamp Nou su digli ruke od cele priče i izvesno je da će se bar do kraja sezone osloniti na postojeće snage na levom boku.

Nije isključeno ni da posegnu za jeftinijim rešenjem, što znači da će za austrijskog levog beka od španskih klubova ostati zainteresovan još samo Real Madrid.

Podsetimo, posle višemesečnih pregovora tek pre nekoliko nedelja fudbaleri su pristali na kolektivno smanjenje plate u Barseloni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 14.12.2020
19:02

Barca nije luda da plati platu od 10 miliona kad ima mladje igrace na toj poziciji za tri puta manju platu! Real neka ga kupi i neka plati, da je bas neko cudo od igraca Bajern bi mu platio i produzio ugovor, ali nije bas nesto!

avatar
P. S.
Monday, 14.12.2020
18:03

Ne znam ko je uopšte i razmatrao Alabu na Camp Nou i zašto?