Bejl: "Biću dobar kao Ronaldo!"

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 09.11.2014.
11:40
Izvor: Sportske.net

Garet Bejl se vratio na teren i odmah postigao gol protiv Rajo Valjekana. Nema ni govora o nekom nezadovoljstvu njegovim partijama, Velšaninu su suđene zvezdane visine!

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Garet Bejl i dalje napreduje kao igrač, a ističe da mu je cilj da igra na Ronaldovom nivou.

Od kako je stigao iz Totenhema, isprva je imao problema da se prilagodi i počne da pruža partije koje se od njega očekuju, ali sredinom sezone je zaista pokazao o kakvom se igraču radi.

Na početku ove sezone sprečila ga je povreda, ali u prvom meču posle pauze je uspeo da postigne gol i vrati se na pravi način.

"Lepo je postići gol, ali je najvažnije da tim igra sjajno. Moj lični cilj je da samo napredujem i stavim se na raspolaganje treneru", rekao je Bejl.

Neizbežna su poređenja sa Ronaldom, a Velšanin je jasan - Ronaldo je najbolji, želi da bude kao on!

"Ronaldo igra na neverovatnom nivou. Ne samo da su mu brojke fantastične, već sam kvalitet koji on donosi timu i njegovo prisustvo na terenu je nešto jedinstveno.

Želeo bih da budem na tom nivou, dobro radim i krećem se ka tome, ali jedan je Ronaldo
", rekao je Bejl.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
EX Ronnie O\'Sullivan
Sunday, 09.11.2014
22:57

znamo da tezis ka tome da budes kao ronaldo,cak koristis i gel za kosu kao on,o proslavama golova,stavu pri slobodnom udarcu...ne treba trositi rijeci

avatar
BrutalnoIskren#7
Sunday, 09.11.2014
14:04

Real ima takav ofanzivni potencijal da nema ekipe koja moze da se nosi sa njima. Svaka cast Barsi, ima tri fenomenalna igraca u vrhu napada ali Real je bolji. Samo da me ne shvate pogresno, individualno su u egalu ali Real ima prednost sto su njegovi igraci svestraniji a Barsa ima samo jednog pravog univerzalca a to je Leao Mesi. Suarez nije igrac koji moze da igra krilo i da se trosi u defanzivi dok Nejmar moze da glumi devetku ali nije to ono pravo. Dok god Reala i Bejl i Ronaldo mogu da igraju podjednako dobro na boku i u centru napada, pogotovo Ronaldo dok o Benzu ne treba trositi rijeci, dokazao je da je ekipa ispred njega nebrojeno puta i tokom utakmice on i Ronaldo vise puta promijene poziciju nego bilo ko. Plus tu je Isko sa kojim Real moze da mijenja formaciju i da se prilagodjava svakoj prilici jer je momak univerzalac, moze da pokrije odlicno svako poziciju na sredini terena, pogotovo sada kada je popravio defanzivu drasticno. Snaga ovog Reala je u tome sto mogu da mijenjaju formaciju i pristup igri koliko hoce a da igra i rezultat ne trpe u opste, kao kameleon su.

avatar
Sunday, 09.11.2014
18:09

A što je realov trio bolji od bajernovog?Mi imamo robena,Riberija(Milera) i Lewandowskog,a real Ronalda,Balea i Benzemu.A kada gledamo ceo tim bajern dosta bolji.(imamo boljeg golmana nojer>Kasiljas,Ramos>Benatija,Lam>Marselo,Alaba>Karavahal,Svajni>Kros,Alonso=Modric,Gotze>Rodrigez,Napad je pitanje ukusa.)

avatar
BrutalnoIskren#7
Sunday, 09.11.2014
20:49

Drugar,Real je idividualno jaci od Bjerna, a i timska igra im je upecatljivija i konkretnija,

avatar
MSSZRMK
Sunday, 09.11.2014
19:19

Porediš Alabu i Karvahala bravo.

avatar
S-I-M-K-E
Sunday, 09.11.2014
13:07

Bez obzira sto Ronaldo daje puno golova,nejgova igra na terenu nije bas impresivna,kako idu godine sve mu je slabija kontrola lopte....Ne zelim da navijaci Reala misle da imam nesto protiv Ronalda,sam kazem ono sto gledam u poslednje vrijeme...Mislim da ce ubrzo Bejl biti glavni igrac Reala,doci ce polako do smjene,jer je Bejl mladji,a ima potencijal da dostojno zamjeni Ronalda,isto kao sto ce Nejmar biti za par godina glavni igrac Barse...

avatar
real4ever
Monday, 10.11.2014
00:00

On je veliki igrač i normalno je da protivnik više će pažnje obratiti na njega nego na Benzemu ili nekog trećeg. Zbog toga i Benzema u zadnje vrijeme postiže mnogo golova. Mislim da je i pozicija u sredini donekle tome pridonijela, jer je on uvijek bio najopasniji kada je ulazio s krila u sredinu, tada ima više prostora i tada dolazi do izražaja njegova tehnika i njegovi driblinzi. On je mašina, stroj najbolje se vidi po trenutnom. 18 golova u 10 utakmica govori kakav je to igrač. Samo veliki igrači mogu imati takav učinak.

avatar
Skaut
Sunday, 09.11.2014
13:07

Jedino Celzi i Bajern trenutno mogu da se suprostave Realu svi ostali su za klasu ispod...

avatar
LiveAndLetLoda
Sunday, 09.11.2014
12:49

OvaJ Real je stvarno premocan...I nemam predstavu koji tim je u stanju trenutno da ga zaustavi.Govorim realno jer nisam navijac ni barse ni reala..

avatar
Homer J.Simpson
Sunday, 09.11.2014
14:57

Dr Murinjo sa Celzijem ce da ga zaustavi,ako budu igrali u LS.

avatar
Sunday, 09.11.2014
21:01
avatar
The M.M.
Sunday, 09.11.2014
17:39

Celsi ne bi mogao Atletiko da zaustavi a tek ne Real i Barsu.

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.11.2014
12:47
avatar
Eccentric
Sunday, 09.11.2014
22:16

Placen je manje od ronallda uostalom rekao je i perez to. Drugi najskljuplji igrac sveta