Bejl da nasledi Kristijana? Ma kakvi, navijači pokazali šta misle o njemu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.11.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Jednostavno, Velšanin je otpisan kada su "Madridisti" u pitanju. Juče je bio očajan, ali su zvižduci počeli od samog starta utakmice...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Garet Bejl je ponovo izviždan, nije ništa novo, ali jasno da su ga navijači otpisali. Još od početka meča upućivani su mu zvižduci, Santjago Solari je pred duel sa Valjadolidom rekao da očekuje da Velšanin na svakoj utakmici pokaže koliko je dobar igrač.

Niko mu nije poverovao, Bejl je juče protiv Valjadolida bio bezopasan, dva puta je šutirao ka golu za 70 minuta, ali nijednom nije zabrinuo Masipa. Izgubio je 14 lopti, dve manje od Modrića, no ispraćen je uvredama kada ga je zamenio Vaskez.

Od njega se očekivalo da bude vođa tima posle prodaje Ronalda, ali jasno je da od toga nema ništa. Ne sviđa mu se ni Solarijev pristup, on je bio protiv dolaska mladog trenera, a izviždan je protiv Levantea.

Odlučio je da ostane kada je Zidan otišao, sedam utakmica je bez gola, sve se svalilo na njega i Ramosa, iako je Real pobedio. "Los Blankosi" nikoga ni juče nisu uverili da mogu da se nose sa najboljim ekipama, a navijači ne odustaju, zvižde, Bejla su već otpisali, mada Solari nema drugih rešenja, pa će Velšanin dobiti novu šansu protiv Selte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 05.11.2018
11:41

Meni plasi da se ne zaleti Woodword i kupi ovog staklenka nabildovanog...

avatar
conecorleone
Sunday, 04.11.2018
14:49

Niko realan to od Bejla ne ocekuje,Ronaldo je najbolji igrac u istoriji kluba,najvise postignutih golova u klubu,najvise hettrikova,najvise postignutih golova u la ligi,najvise postignutih golova u ls od svih koji su igrali za Real plus najvise osvojenih zlatnih lopti. Bejl kad bi uspeo da ponovi igru iz prve sezone svi bi bili zadovoljni.

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 04.11.2018
14:34

Katastrofalna greska sto tokom leta 2017. nisu doveli Mbapea. Bejl nije bas promasaj. Imao je ogroman uticaj u osvajanju 4 LS, ali tacno je da nmz da bude vodja poput Ronalda.

avatar
JazavacPredSudom
Sunday, 04.11.2018
14:28

Ma koji naslednik. Ne znam ko može uopšte i da pomisli da može da zameni Ronalda. Takav igrač se ne menja tek tako. Svi su oni dobri ali niko nema tu želju za pobedom, konstantnim napredovanjem. To ga i čini jednim od najvećih svih vremena. Može njemu da se zamera što šta, da je ovakav ili onakav kao osoba, ali jedno je sigurno, on gori na terenu od prvog dana pa do dana današnjeg. Najdraže od svega mi je što je čovek sada evo u 3. ligi već od 5 jakih. U Mančesteru je dominirao, u Realu takođe, zameralo mu se kako se sebičan, kako ne dodaje, kako je prilagodio svoju igru godinama(iako ne vidim ništa loše ni u tome). Sada evo u Juventusu je kao mladić neki. Čovek kida za svoj tim, asistira, daje golove. Veliko bravo za ovog majstora fudbala. Da Bog te poslužilo zdravlje, da gaziš jos dugo po terenima. Iako nisam ljubitelj Juventusa, voleo bih da uzmu LŠ, zbog ovog čoveka, koji ih čini jačim nego ikad! Majstor fudbala!

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 04.11.2018
14:24

Celoj fudbalskoj javnosti ovo je bilo jasno pre 5 godina. Previse hajpa premalo kvaliteta.

avatar
deki trbic
Sunday, 04.11.2018
14:15

NIKADA I NIJE MOGAO DA ZAMENI RONALDA!!! STA IMA SEM JAKE LEVICE I BRZINE? NISTA!!!