Bejl - Dovoljna je bila jedna slika sa treninga, navijači Reala pobesneli, svet se smeje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.06.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net

Odgovorio im je na najbolji način, urlaju da je "provokacija", ali izgleda da se dobro zabavlja...

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Garet Bejl ume da bude veoma ironičan, to je pokazao, iako deluje hladno i nepristupačno, smisao za humor mu se ne može osporiti.

Vratio se treninzima pred meč sa Eibarom, odnosno nastavak šampionata Španije i odmah, kako tvrde mediji počeo da "provocira".

Timska slika, i Bejlov "sving" su digli veliku buru u Madridu.

Jasno, sam potez je podsećanje na to da Španci tvrde da je veliki broj povreda posledica igranja golfa, a setimo se kako ih je razbesneo porukom, "Vels, golf, Madrid" kada se plasirao sa svojom zemljom na evropsko prvenstvo.

Velšanin ne daje izjave za španske medije, pravda se da ne zna jezik, mada kažu da to nije istina, vreme provodi na svom posedu gde igra golf, kada nije u timu, utakmice napušta pet minuta ranije, toliko je dozvoljeno, da ga ne bi kaznili. Mada, to čini i kada je rezultat neizvestan, pa je jasno da ne deluje baš kolegijalno i profesionalno.

baner 9


Nije ni tajna da žele da ga se oslobode, ali on neće nigde. Ima još dve godine ugovora, 17 miliona po sezoni i kako kažu izvori bliski igraču, nema problem da sedi na klupi ili tribinama dve sezone.

Uostalom, važniji je golf...

A i protiv Eibara se neće umarati, Zidan sprema trio Asensio-Benzema-Azar...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 12.06.2020
18:54

Tuga, i od kluba , a i od igraca....

avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
18:24

Koji bre real, Beij je u pravu, on je puno doprineo realu, ali samo se zahfaljivalo Ronaldu, Ramosu jos nekom! Bejlu, Isku i mnogim drugim realovim igracima se nije ni obracalo a kamoli zahfaljivalo, zato je Bejl i ljut i on je u pravu, sto ovako radi! Bejl ce da kasira za dve gidine 34 miliona neto, posle cak sta vise mize i da zavrsi karijeru i da se posveti Golfu, posto se nafatirao u realu!

avatar
Offside
Friday, 12.06.2020
17:01

Ne radi se o slici,neko na ovakav nacin pokusava da ispadne upecatljiv ili smesan i to je normalno i u tome nema nista sporno.Ovde je problem sto se na ovaj nacin ruga svima nama koji volimo Real,zna se da mu je golf vazniji od fudbala i zna da ga za to prozivaju vec duze vreme i ti poziras u ovoj pozi...Van svake pameti zasto ovo radi...

avatar
LUZERPOOL
Friday, 12.06.2020
13:09

Bejl je kraljina.

avatar
LFC*19
Friday, 12.06.2020
12:03

Kandidovao bih ovu vijest za neku nagradu.