Bekam izabrao trenera!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.11.2019.
11:52
Izvor: Sportske.net

Slaže kockice za debitantsku sezonu u MLS ligi.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Inter Majami će debitovati u MLS ligi naredne sezone, a klub uveliko radi na sastavljanju igračkog kadra i angažovanju prvog trenera.

Priča se o velikom broju iskusnih igrača, kojima je karijera u evropskom fudbalu na izmaku, ali i o brojnim stručnjacima.

Što se tiče pozicije trenera, pisalo se o Gatuzu i Anćelotiju, ali i brojnim drugim varijantama, ali izgleda da je Bekam sa svojim saradnicima listu kandidata sve na tri imena, sa jednim u centru pažnje.

Naime, selektor Belgije Roberto Martinez je interesantan ekipi sa Floride, kao i trener River Plate Marselo Galjardo, ali prva želja vlasnika kluba je bivši francuski reprezentativac Patrik Vijera.

Vijera trenutno predvodi ekipu Nice u Ligi 1, minule sezone je sa ekipom sa "Alijanc Rivijere" uzeo sedmo mesto, ove se muči, pa je Nica na 15. mestu na tabeli.

Inter je spreman da plati obeštećenje ekipe sa Azurne obale i preseli ga u svoje redove, a sam Vijera je već obavio i razgovore sa čelnicima francuskog kluba povodom ponude koju ima iz SAD.

Patrick Vieira Patrik Vijera

Ima Vijera iza sebe i lepo iskustvo u MLS ligi, predvodio je filijalu Mančester sitija, ekipu Njujork sitija, podigao je ekipu koja se izuzetno mučila, pre njegovog dolaska bili su 17, da bi Francuz sa ekipom iz "Velike jabuke" došao do četvrtog i drugog mesta u dve sezone.

Dovođen je u vezu i sa Arsenalom, kako je Emeri na izlaznim vratima, videćemo da li bi "Tobdžije" mogle da pokvare planove Bekamu, koji je izgleda baš rešen da Vijeru postavi za prvog trenera Inter Majamija u MLS ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke