Belgijanci slavili posle preokreta, Azuri i više nego sigurni

Autor: Stefan Matić
sreda 11.11.2020.
22:38
Izvor: Sportske.net

Italija nastavila niz bez poraza.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNIN
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNIN

Povezane vesti



Belgija - Švajcarska 2:1

Gosti su došli do iznenadnog vođstva. Velika greška odbrane, Mehmedi ne prašta - Švajcarska vodi od 12. minuta sa 1:0.

Isti igrač je mogao da povisi na 2:0 samo petnaestak minuta kasnije, ali Minjole odlično reaguje. Belgija u prvom poluvremenu bez šuta u okvir gola.

Švajcarska je dosta menjala tokom pauze, Belgija se konačno probudila - Mići Batšuaji izjednačava u 49. minutu. Ubrzo je i Vargas imao šansu da vrati vođstvo gostima, ali Minjole odličan.

Batšuaji dolazi i do svog drugog gola na meču, Belgija preokreće rezultat i od 70. minuta vodi sa 2:1. Imao je sjajni napadač priliku i za het-trik, ali Mvogo odlično reaguje.


Italija - Estonija 4:0

Azuri su bez većih muka uspeli da savladaju Estoniju. Junak pobede domaćih je bio vezista Frajbruga Vinćenco Grifo koji je pogodio dva puta.

Prvo je sjajnim golom u 14. minutu doneo prednost Italijanima. Na 2:0 povisuje Bernardeski u 27. minutu, zaboravljeni "bjankonero" odličan u dresu reprezentacije.

Tokom drugog dela igre dobre prilike su imali i Estonci, najbolji je imao Sapinen, ali bez uspeha. Italijani dolaze do 3:0 posle penala, siguran izvođač je bio upravo Grifo u 75. minutu.

Šaravi menja Grifa i samo minut kasnije je imao odličnu šansu, ali golman gostiju spreman ovog puta. Ipak protiv šuta Orsolinija nije mogao ništa, igrač Bolonje overava pobedu iz penala za ubedljivih 4:0 za Italiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke