Benzema ide? Nema problema, Perez ulaže preko 300.000.000 evra za najjači tim ikada!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.06.2023.
08:43
Izvor: Sportske.net

Strašan tim u najavi...

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Real Madrid se priprema na život bez Karima Benzeme. 

Prema poslednjim informacijama, dok u Madridu iščekuju konačnu odluku Francuza, klub uveliko radi na pojačanjima. 

Florentino Perez je prihvatio zahtev Karla Anćelotija da dovede vrhunskog napadača, a ne igrača u rotaciji i izabrani je - Hari Kejn.

Ovu vest preneli su svi renomirani izvori bliski Realu - Marka, As, Relevo i novinar Mario Kortehana, što garantuje da se nešto zaista dešava. Kejn je takođe dao zeleno svetlo, odbio je Mančester junajted i smatra da bi Real Madrid bio pravi klub za njega, posebno ako odlazi Karim Benzema, što je do sada bila najveća prepreka. 

Cena neće biti niska, jer Danijel Levi i dalje traži 100 miliona evra, iako Kejnu ističe ugovor 2024. godine i ovog leta ulazi u svoju poslednju sezonu. Ipak, Real neće imati šta da izgubi, naročito ako ode Benzema u Saudijsku Arabiju.

Ipak, on nije jedina želja. Kao što smo pisali, Kai Haverc je takođe po ukusu Reala, a posebno Florentina Pereza. On takođe nije jeftin, ali u Realu smatraju da je pravi trenutak za velika pojačanja i da ovog leta neće štedeti. Glavno pitanje je da li Haverc i Kejn, uz Vinisijusa mogu zajedno, ali je odgovor zapravo prilično jednostavan. Real ni do sada imao klasično desno krilo, pa ako su mogli Asensio i Valverde da dejstvuju sa desne strane napada, zašto ne bi mogao i Haverc? Trio Vinisijus, Haverc, Kejn zaista bi mogao da bude ubitačan i da Real slobodno može da preboli odlazak Benzeme. 

Tu nije kraj, jer se zna da stiže i Džud Belingem, samo je pitanje trenutka kada će biti ozvaničeno. Cena će biti preko 100 miliona evra, u zavisnosti od bonusa, obeštećenje bi moglo da dođe i do 140 miliona. Njegovim dolasko, vezni red će biti kompletiran, uz Modrića i Krosa, te Valverdea, Čuamenija i Kamavingu. 

Što se tiče odbrane, Real cilja samo jedno pojačanje, a to bi mogao da bude - Benžaman Pavar! Francuz je zatražio od Bajerna da ode ovog leta, takođe ulazi u poslednju godinu ugovora i mogao bi da dođe za samo 30 miliona evra. Ne treba zaboraviti da je Fran Garsija već dogovoren, stiže iz Rajo Valjekana, kao jedan od najboljih levih bekova La Lige. 

Sve u svemu, Real Madrid bi mogao da postane još jači i bez Asensija, Sebaljosa i Benzeme kojima ističu ugovori i koji bi mogli da napuste klub ovog leta. Pogledajte samo ovih startnih 11, ali za koje bi Real morao da izdvoji sigurno preko 300 miliona evra, zbog Belingema, Kejna, Haverca i Pavara, ali, vredelo bi, zar ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke