Bergamo slavi "Papua", Atalanta u finalu kupa Italije!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.04.2019.
22:43
Izvor: Sportske.net

Gasperinijevi momci uspeli da preokrenu meč.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Atalanta je prošla u finale kupa gde će ih sačekati rimski Lacio. Iličić i Alehandro Gomez heroji preokreta u duelu protiv Fiorentine.

Do vođstva su ubrzo po početku utakmice stigli gosti iz Firence, brzi Murel koristi odličnu asistenciju Kijeze za vođstvo "Ljubičastih" već u trećem minutu.

Nije se dugo čekalo na odgovor domaćina, posle desetak minuta imamo 1:1 na semaforu, strelac je Josip Iličić iz jedanaesterca, najstrožijoj kazni je prethodio faul Ćećerinija nad Gomezom.

To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku igre oba tima su imali svoje prilike, Fiorentina preko Benasija dok Atalanta umalo da preokrene rezultat već petom minutu nastavka igre ali je golman Fiorentine siguran.

"Papu" Gomez ipak stiže do svog gola i potpunog preokreta svog tima, kapiten kluba iz Bergama je uputio jak šut koji Lafont nije uspeo najbolje da iskontroliše. Igrao se 69. minut, Atalanta je povela sa 2:1.

Ovo je ujedno bio i konačan rezultat, Atalanta je ovom pobedom posle 3:3 u Firenci prošla dalje u finale gde ih već čeka Lacio koji je sinoć eliminisao Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 25.04.2019
23:02

Zasluzili su da osvoje Kup, mozda i da se plasiraju u LS.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 25.04.2019
22:46

Sasvim zasluzeno ! Sve dobro sto im se dogadje je 100% zasluzeno , i finale Kupa i , mozda , plasman u Top 4 ! Najlepsa prica iz Seria A ! Bravo

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 26.04.2019
06:22

Samo da ne puknu pod pritiskom Sad ili nikad