Besana noć u Parizu, šta je sa Nejmarom?! I to nije jedini problem pred Barsu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.02.2021.
08:49
Izvor: Sportske.net

Loše vesti stigle su sinoć, neizvesnost traje, a vremena do duela sa Barselonom je veoma malo.

Beta/AP Photo/Daniel Cole
Beta/AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je sinoć opravdao ulogu favorita protiv Kaena u prvoj rundi Kupa Francuske, slavio je sa 1:0 golom Keana početkom drugog poluvremena na asistenciju Nejmara, ali samo nekoliko minuta kasnije dogodilo se nešto što izaziva veliku strepnju u PSŽ-u pred duel sa Barselonom u Ligi šampiona.

Nejmar se, preneli smo i sinoć, požalio na bolove u predelu prepona, odmah je napustio igru, a prema onome što je kasnije objavio ugledni ''L'Ekip'', prve prognoze za Nejmara su loše, po pitanju njegovog nastupa u prvom meču sa Barselonom.
 
Definitivna potvrda o težini Nejmarove povrede se očekuje  kasnije tokom dana, ali kako sada stvari stoje, Brazilca nećemo gledati u predstojećem duelu sa njegovim bivšim klubom.

Ovo je samo kulminacija svih kadrovskih problema u PSŽ-u u poslednje vreme. Protiv Barse sinurno neće igrati ni Di Marija, a Navas i Verati su i dalje povređeni. Ipak, za poslednju dvojicu se očekuje da budu spremni do 16. februara.

Čekamo zvanične vesti iz Pariza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Thursday, 11.02.2021
14:52

Kada bi jedan Marquinhos davao 2 autogola po utakmici, a Kimpembe i Kurzawa čekali ko zapete puške priliku da savladaju Rika ili Navasa i kada bi svaki busen na Parku Prinčeva bio veća prepreka za napadače Barse od Florenzija i Kurzawe ne vidim da bi za Barsu bio neki veliki hendikep čak i neigranje Messija, a kamoli Kutinja, Fatija, Brajtvajta, Desta, S.Roberta, Arauha itd. Prema tome pored Di Marije i Neymara mogu komotno da odmore i Mbapea, odbrana Barse će uraditi sve da Parižani lagano prođu dalje.