Besmrtna priča, Ronaldo otkrio koliko Taribo Vest ima godina?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.04.2020.
23:00
Izvor: Sportske.net

Da se rasplačeš od smeha...

EPA/SASA STANKOVIC
EPA/SASA STANKOVIC

Povezane vesti

Priča o Taribu Vestu ima koliko hoćete. Niko ne zna koliko ima godina, neki tvrde da mu je sada 57, u zvaničnim dokumentima piše 46.

Jasno je da će zauvek ostati tajna, u Partizan je stigao toliko debeo da nisu mogli da mu navuku dres. Ali, čak i ako je tada ima, kako se spekuliše više od 40 godina, sakupio je 16 nastupa i igrao za Partizan u Ligi šampiona.

Posle je karijeru završio sa četiri utakmice za Plimut i na kraju u Iranu 2007.

Jasno, ovo će uvek biti izvor šala, Vest je kasnije postao sveštenik, imao i svoju pastvu, a danas je Ronaldo ispričao neverovatnu priču.

On je u razgovoru sa nekadašnjim saigračem Vierijem ispričao kako je kao član omladinske reprezentacije Brazila igrao sa Nigerijcima.

"Taribo je izgledao kao da ima 25 godina, videlo se da su Nigerijci bili stariji od nas mnogo, fizički mnogo jači, na kraju smo zamenili kopače. Ja sam bio dete, on odrastao čovek", kaže Brazilac.

Bonus 10


A onda je usledila bomba.

"Dođem u Inter, i on je stigao iz Oksera, kada vidim, mi isto godište", smejao se Ronaldo dok je Vieri završio u suzama od smeha.

Ronaldo je malo preterao, on je rođen 1976. Taribo Vest prema zvaničnim papirima je dve godine stariji...

Igrali su i jedan protiv drugog, baš kada je Taribo bio u Partizanu, a Ronaldo iz Intera otišao u Real, a crno-beli odoleli "Galaktikosima" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 21.04.2020
00:02

Najveca pobeda u istoriji partizana, velikih 0-0 protiv Reala.