Betis razbijao Real do 45. minuta, a onda sve prosuo za 10 sekundi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.03.2020.
21:53
Izvor: Sportske.net

Spektakl na Benito Viljamarinu!

Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES
Foto: EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Samo sedam dana nakon pobede nad Barselonom, Real Madrid gostuje Betisu i na poluvremenu je 1:1 i gosti mogu da budu prezadovoljni tim rezultatom.

Tibo Kurtoa je spasio jedan siguran gol, posle sjajnog udarca Nabila Fekira, ali Belgijanac nije mogao ništa nekoliko minuta kasnije kada je Sidni "ubio" pauka.

U 40. minutu, Fekir je vratio loptu u šesnaesterac posle kornera, a Sidni je bio na pravom mestu, prihvatio je i zategao u bliže rašlje za 1:0.

Neposredno pre nego što je lopta stigla do Fekira, Kasemiro je tražio faul zbog sudara sa protivničkim igračem, tako je i zbunio malo svoje saigrače koji su za trenutak zastali, a onda je usledila "bomba" Sidnija za 1:0.

Koliko je Betis odigrao perfektno prvo poluvreme, do nadoknade, jeste i neverovatan podatadak da su domaći prvi put napravili faul u 44. minutu!

Uz to, Real nije imao nijedan udarac u okvir gola iz igre i ukupno samo dva ka Roblesu!

Ali, onda, Betis je sve prosuo, i to baš Sidni koji je u nadoknadi vremena nespretnom glupošću oborio Marsela  i napravio penal, a siguran izvođač bio je Karim Benzema.

Real srećniji ovim rezultatom, Betis ima za čim da žali, naročito zbog nepotrebnog penala, jer je do tog trenutka igrao savršeno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Sunday, 08.03.2020
23:04

Nije Betis ništa prosuo nego ih je pokrao sudija najstrašnije, kako smo i očekivali. Džabe Betisu što je odučio Real od fudbala kada Real ima sudije koje će da produže poluvreme koliko bude trebalo da se Marselo poturi kako bi momentalno pokazao na belu tačku i bez konsultacije VAR-a. Kakva komedija... :D:D:D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 08.03.2020
22:55

Sidni odvalio Marsela po stajnoj nozi...od heroja do tragicara