Bez pobednika u Đironi, Viljareal slavio u 94. minutu sa dva igrača manje!

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 23.10.2022.
20:34
Izvor: Sportske.net

Kakav meč na ''El Madrigalu''

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Fudbaleri Đirone i Osasune odigrali su nerešeno 1:1 (1:1), u meču 11 kola španske Primere.

Gosti su prvi poveli prelepim golom Barhe sa ivice šesnaesterca u 37. minutu. Zanimljivo je da je Barha ušao u igru u 8. minutu umesto povređenog Ezalzulija. 

Izjednačujući pogodak usledio je u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Oriol Romeu je uputio centarštu iz slobodnog udarca, a najbolje se u šesnaestercu snašao defanzivac Đirone David Lopez za 1:1.

U drugom meču fudbaleri Viljareala uspeli su da ostvare pobedu u susretu sa Almerijom i to na neverovatan način u poslednjim trenucima meča. ''Žuta podmornica'' slavila je sa 2:1 i to sa dva igrača manje.

Almerija je prva povela preko Melera posle pola časa igre za 1:0, što je i rezultat sa kojim se otišlo na odmor. U nastavku meča Baenja je u 56. minutu postigao izjednačujući pogodak. Međutim, tokom proslave gola Baenja je podigao majicu, što je sudija okarakterisao kao skidanje dresa dodelivši mu drugi žuti karton, te je Viljareal ostao sa igračem manje na terenu.

Samo dva minuta kasnije iz igre je isključen i drugi igrač Viljareala Morlanjes koji je zaradio direktan crveni karton.

Ipak, i pored dva igrača manje, 94. minutu rezervista Viljareala Nikolas Džekson uspeo je da pobegne svojim čuvarima i da postigne pogodak za pobedu i veliko slavlje domaćih navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke