Big Sem popio tri komada na debiju za Vest Bromvič, Aston Vila je gazda Birmingema

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 20.12.2020.
22:09
Izvor: Sportske.net

Novajlija u ligi nije doživeo "šok terapiju".

EPA-EFE/Andrew Boyers
EPA-EFE/Andrew Boyers

Povezane vesti

Fudbaleri Aston Vile slavili su na gostovanju komšijskom Vest Bromvič Albionu 3:0 u debiju Sem Alardajsa na klupi domaćeg tima.

Iskusni trener će što pre gledati da zaboravi uvodne minute debitantske utakmice na klupi novajlije u ligi pošto je goste iz Birmingema u vođstvo doveo  Anvar El-Gazi već u petom minutu meča.

Dobar nalet gostujućeg tima malo je falilo da pretvori u gol Džon MekGin, čiji udarac je u 15. minutu završio malo iznad prečke.

Samo desetak minuta kasnije Olie Votkins šutira glavom tik iznad prečke, a od 36. minuta domaći tim je igrao sa igračem manje kada je Džejk Livermor zaradio direktan crveni karton nakon oštrog starta nad Džekom Grilišem.

U drugom delu igre uglavnom je vladalo zatišje, a monotoniju je prekinuo gol Votkinsa, koji je ubrzo poništen zbog ofsajda.

Nedugo zatim mreža domaćih se ponovo zatresla, ali ovaj put nije bilo ništa sporno.

Strelac je u 84. minutu bio Bertrand Traore nakon asistencije Griliša, a samo tri minuta kasnije El-Gazi postiže svoj drugi, a ukupno treći gol Aston Vile večeras za ubedljivih 3:0.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović dobio je šansu u poslednjih 15-1k minuta susreta.

VBA je novim porazom ostao na sedam bodova, tri manje od mesta u "sigurnoj zoni" koje sada zauzima Fulam.

Vila se posle remija protiv Barnlija vratila na pobednički kolosek i sada je bliža vodećoj četvorci, nego mestu koje vodi u Čempionšip.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Monday, 21.12.2020
00:05

WBA - cudan klub
Recimo da Bilica stvarno ne gotivim, nekako od Vesthema mi je ostao u losem sjecanju jer su cekicari skoro ispali iz pl sa njim ali...
Preuzmes klub koji ima ambicije da udje u PL za 2 godine kad se izgradi tim, Bilic dobija nesto malo para, uz razne kompromise i pozajmice skockao je tim koji je vec u prvoj sezoni usao u PL.
Bilic dobija ponovo novca toliko da ne moze priustit jednog dobrog prvotimca, VBA stedi ima lose rezultate i tjera Bilica...Isto ovo se desilo i onom iz Fulama bas gadne uprave i jednih i drugih