Bivši fudbaler Zvezde odgovorio na ''medijsku hajku'' u Hrvatskoj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.09.2016.
23:46
Izvor: Sportske.net, Slobodna Dalmacija

Posle velike prašine koju je podigao njegov verbalni sukob sa fudbalerima Cibalije, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović zaprepašćen ''medijskom hajkom'', koja se, kako kaže, vodi protiv njega u hrvatskim medijima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Vešović je sada član ekipe Rijeke, a posle meča sa Cibalijom, iz ovog kluba su ga optužili da je provocirao domaće igrače kako će im ''kupiti jogurt'', jer su oni ''sirotinja i nemaju šta da jedu''.

Naravno, nije se dugo čekalo na Vešovićev odgovor. Crnogorski reprezentativac odbacuje optužbe, tvrdeći da je na terenu imao verbalni sukob samo sa jednim protivničkim igračem.

Tom prilikom, on se prisetio i nekih svojih ranijih iskustava, kada je igrao u klubu sa velikim finansijskim problemima.

''Nikad nisam mislio da će od običnog koškanja na terenu, gdje sam bio isprovociran, doći do ovakve medijske hajke na mene.
 
Moj sukob se dogodio samo na terenu i prema samo jednom igraču, i na terenu je morao ostati.  Lično nemam uvid u finansije igrača Cibalije niti bi ih ikada hteo uvrediti aludirajući na siromaštvo.

Na kraju krajeva i sam sam igrao u klubu koji nije isplaćivao plate i znam koliko je to teško izdržati'',
objasnio je Vešović, a prenosi ''Slobodna Dalmacija''.

Sve druge optužbe na njegov račun nazvao je medijskom hajkom.

''Fasciniran sam i naslovima gde mi se stavljaju u usta reči koje nisam rekao. Pokušavaju me prikazati kao nekog divljaka koji vređa igrače Cibalije ili ne daj Bože Slavonce. Tako nešto ne bih dozvolio nikada u životu. Nisam tako odgojen'', poručio je Vešović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke