BL - Het-trik najboljeg strelca lige za ubedljiv trijumf Kelna nad HSV-om!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.10.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

"Jarčevi" su ugostili najslabiji tim Bundeslige ove sezone, na zatvaranju devetog kola.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Keln je u poslednjoj utakmici devetog kola najkvalitetnijeg takmičenja u Nemačkoj nadigrao ekipu Hamburgera rezultatom 3:0 (0:0).

Domaći su kontrolisali utakmicu, ekipa HSV-a, za koju je od starta na terenu bio Filip Kostić bila je ravnopravan rival samo do poluvremena.

U 41. minutu je Entoni Modest propustio idealnu priliku da načne goste, ali je njegov udarac sa bele tačke pogodio stativu.

Igrao se 58. minut, kada je napadač gostiju Vud olakšao posoa domaćinu, kada je nakon udaranja laktom protivničkog fudbalera dobio direktan crveni karton.

Od tog trenutka Keln preuzima stvari u svoje ruke, do kraja utakmice Entoni Modest je u tri navrata tresao mrežu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Renea Adlera.

Francuski fudbaler je tako pobegao svim pratiocima na listi najboljih strelaca, kako je upisao i svoj 11. pogodak ove sezone u Bundesligi.

Na njegovim krilima Keln je na visokom četvrtom mestu tabele i uz Lajpcig je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja. Imaju 18 bodova, samo bod manje od trećeplasirane Borusije, ali i svega bod više od petoplasirane Herte.

Hamgurger je zakucan za dno sa samo dva boda, ekipa našeg Filipa Kostića je istakla kandidaturu za odlazak u niži rang takmičenja već nakon devet odigranih kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 30.10.2016
21:00

ovaj kostic maler...igrao za stutgart oni ispali a sad ce da ispadne i sa hamburgom

avatar
Steffi
Sunday, 30.10.2016
23:54

Ne kapiram sta je u ovom komentaru lose napisano pa ima 24 minusa.