BL - Kakva drama u Nirnbergu, kiks Bajerna, ali finiš meča će se prepričavati!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.04.2019.
20:01
Izvor: Sportske.net

Još ima nade za Dortmund, koji je večeras dobio dobre vesti iz Nirnberga!

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg poraza Dortmunda u derbiju protiv Šalkea (2:4), Bajern je večeras imao idealnu priliku da prednost na vrhu tabele uveća na četiri boda razlike, tri kola pre kraja sezone.

Ali, domaći Nirnberg, kome je ostala još samo nada da se domogne baraža za opstanak u Bundesligi, pružio je snažan otpor aktuelnom šampionu i lideru na tabeli.

Završeno je rezultatom 1:1, a imajući u vidu razvoj događaja, pretposlednji tim na tabeli čak može da žali za još dva boda, mada je Bajern imao poslednju, i to kakvu, priliku za pobedu!

Posle prvog poluvremena bez golova, drugo je počelo šokantno za Bajern. Posle odbijene lopte golmana gostiju Ulriha, odlično je šutirao Pereira koji iskosa sa desne strane šalje loptu u suprotni ugao, za vođstvo Nirnberga od 1:0!

Naravno, Bajern je pokušavao što pre da dođe do izjednačenja, ali gostima to nije uspevalo sve do 75. minuta, kada je rezervista Gnabri, koji je u poluvremenu zamenio Tomasa Milera, savladao golmana Nirnberga.


Očekivao se preokret posle izjednačujućeg gola, ali umesto toga, na ulasku u nadoknadu vremena prava drama za Bajern! Domaći su izborili jedanaesterac, ali Lejbold sa bele tačke pogađa stativu i propušta priliku da Nirnbergu donese veliku pobedu!

A onda, u nadoknadi vremena, stopostotna šansa na drugoj strani, Koman je istrčao kontru, izbio potpuno sam ispred golmana Matenije, ali nije uspeo da ga savlada, čuvar mreže Nirnberga izrastao je u junaka ovog meča.

Ipak, Bajern posle svega može da bude zadovoljan osvojenim bodom, kojim je prednost u odnosu na drugoplasirani Dortmund uvećao na dva boda razlike.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke